Mirela Constantin, ședință foto în memoria Mariei Tănase

Interpreta de muzică populară Mirela Constantin și-a surprins din nou fanii cu o serie de fotografii inedite. De această dată, tema ședinței foto, realizată de Claudiu Popescu, a fost Maria Tănase – mai exact, împlinirea a 100 de ani de la nașterea marii artiste. Îmbrăcată în portul popular, interpreta a pozat mândră de tradiția pe care o reprezintă.

Și de această dată, Mirela Constantin a reușit să își surprindă într-un mod plăcut fanii. Membra Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” a primit numeroase aprecieri din partea celor care o admiră, pentru fotografiile realizate într-o „locație de vis”, după cum chiar interpreta spune – respectiv la Bratovoiești. Ședința foto a reprezentat o surpriză promisă fanilor  de câteva săptămâni. „25 septembrie, 1913… București, în mahalaua Cărămidarilor se năștea Maria Tănase, fiind al treilea copil al Anei Munteanu și al florarului Ion Coandă Tănase. Am ales această temă nu doar pentru faptul că se împlinesc 100 de ani de la nașterea Mariei Tănase, ci și pentru a ne reaminti împreună ce a simbolizat, nu doar pentru mine, ci și pentru publicul larg de atunci și din zilele noastre acest nume… Maria Tănase! Sper că v-am stârnit curiozitatea și, probabil, următoarele fotografii ce vi le voi oferii, realizate de Claudiu Popescu, să fie pe placul dumneavoastră, și vă invit să vedeți ce a rezultat după o zi de shooting”, a scris interpreta pe pagina sa de socializare.

A câștigat numeroase premii de-a lungul carierei

Mirela Constantin este originară din județul Vâlcea, orașul Bălcești, și s-a născut pe 12 martie 1987. Primii pași în muzică i-au fost îndrumați de către tatăl său, Ilie Constantin, poliinstrumentist al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. În anul 2005 a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția Flaut. Din palmaresul interpretei fac parte numeroase premii la olimpiadele și concursurile județene și naționale. Printre cele mai mari reușite ale artistei se numără obținerea Marelui Trofeu la Festivalul „Maria Lătărețu”, în anul 2006. În anul 2007, Mirela Constantin a devenit membră a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, acest statut fiind un pas important în ascensiunea solistei. În anul 2009 a absolvit Facultatea de Muzică „Spiru Haret”- secția Pedagogie Muzicală.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad