Mișcarea Populară îl refuză pe Liviu Andrei: „Dacă vrea să fie curtat, să fie curtat de femei”

Liderul de la Dolj al Mișcării Populare, Gelu Vișan, a declarat că partidul său nu l-a contactat niciodată pe Liviu Andrei, pe care nu îl consideră potrivit pentru a conduce vreodată mișcarea: „Personal, nu l-am sunat și nici curtat pe Liviu Andrei. De o lună de zile suntem asasinați cu telefoane din Târgu-Jiu de la oameni care vor în partid. Am auzit că domnul Andrei s-a autointitulat deja președinte al Mișcării Populare de la Gorj. Sunt siderat!”, a declarat liderul de la Dolj al Mișcării Populare.

Coordonatorul Mișcării Populare pe Dolj, Gelu Vișan, s-a declarat siderat de gesturile lui Liviu Andrei, care l-a sunat extrem de des în ultima lună de zile. „De vreo lună de zile, mă tot sună domnul Liviu Andrei, așa zis subprefect de București. Sunt siderat de minciunile lui! Dacă vrea să fie curtat, să fie curtat de femei. Eu sunt în Dolj, dar am răspuns cu drag colegilor din fundație și am venit la Gorj, dar nu ca să organizez aici o filială. Liviu Andrei a spus tot felul de invenții, e agasant. Aseară mi-a spus că ne putem baza în continuare pe dânsul, dar nu l-am înțeles. Sunt siderat de el! Prima dată am crezut că l-a trimis Victor Ponta, dar poate dânsul are o altă problemă și nu îl înțeleg eu. Colegii de la București nu îl cunosc. A provocat această dezbatere incorectă. M-a mai sunat și domnul Marcel Romanescu, dar discuțiile cu dumnealui au fost în termeni corespunzători, nu am ce să comentez. Mi se pare o persoană onorabilă, nu a provocat nicio discuție, niciodată”, a spus Gelu Vișan, coordonator al Partidului Mișcarea Populare Dolj. La Gorj a fost numit coordonator al Fundației Mișcarea Populară Gorj, Andrei Novac, fiul pedelistului Novac, fost director al Direcției Silvice Gorj.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. CONDEI ESCU says:

    sa-l ia taticu bascaliescu în brațe sa-l faca,conseleier la kisinev sau sa-l infieze cand o sa fie presedintele GĂGĂUTZIEI?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad