Mititelu a găsit o metodă de protest inedită

Septembrie este o lună a ieșirilor în stradă. La București, 20.000 de oameni cer salvarea Roșiei Montana. Pancarte au fost vânturate în piețele publice și de iubitorii de maidanezi, și de cei care cer eutanasierea acestora, odată cu „cazul Ionuț”. În stradă vor coborî 20 de minute pe zi, de-a lungul săptămânii, și jucătorii FCU Craiova.

Clubul FCU Craiova a anunțat pe site că jucătorii echipei vor sta 20 de minute în fața stadionului, în semn de protest că nu evoluează pe el. Acțiunea se va derula în fiecare zi lucrătoare a săptămânii. Semn distinctiv: o banderolă albă prinsă de brațul drept, ca simbol al protestului. În cazul în care revendicarea nu va primi soluție favorabilă, clubul lui Mititelu amenință cu „forme de protest radicale”. „În situaţia că, până vineri, 20 septembrie 2013, municipiul Craiova nu va oferi dreptul de folosinţă a complexului «Ion Oblemenco», în condiţii egale cu cealaltă echipă care îşi desfăşoară activitatea pe «Ion Oblemenco», începând de luni, 23 septembrie, clubul de fotbal Universitatea Craiova va intra în grevă generală, urmând a adopta forme de protest radicale, cu scopul de a atrage atenţia opiniei publice naţionale şi internaţionale şi tuturor organismelor ce luptă pentru drepturile şi libertăţile persoanelor”, se mai arată în comunicatul postat pe site-ul echipei patronate de Mititelu.

Stadionul, predat CNI

În cadrul unei conferințe de presă susținute la finalul lui iunie, primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, a anunțat că stadionul „Ion Oblemenco“ va fi predat Companiei Naționale de Investiții. „Stadionul trebuie predat CNI, pentru ca acesta să efectueze studiul de fezabilitate și proiectul tehnic. Oricum, Adrian Mititelu nu trebuia somat să elibereze stadionul, fiindcă nu avea contract pentru a-l folosi. Stadionul este proprietatea Municipalității”. În cazul în care în cele două luni care au trecut stadionul a fost predat CNI înseamnă că Municipalitatea nici nu ar avea cum să soluționeze cererile lui Mititelu.

Mititelu, interzis pe Oblemenco de justiție

La finalul lunii august, mai precis pe 22, Judecătoria Craiova a respins cererea lui Adrian Mititelu de reintrare pe stadionul Ion Oblemenco. El fusese evacuat de pe legendara arenă craioveană, dar solicitase dreptul de folosință printr-o ordonanță prezidențială. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată la Tribunalul Dolj.


Comandă online, intri gratis la meciul cu Reșița

CS Universitatea Craiova continuă promoția începută la jocul cu Gloria Bistrița. Astfel, și la partida cu Metalul Reșița, din cadrul etapei a treia a Ligii a doua, suporterii vor putea intra gratis dacă-și comandă bilet online. Partida dintre Universitatea Craiova și Metalul Reșița se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00.


Șase antrenamente pentru jocul cu Metalul

Universitatea Craiova și-a reluat antrenamentele ieri după-amiază, de la ora 18:00. Astăzi, băieții lui Erik Lincar vor efectua două ședințe de pregătire, de la ora 10:00, și de la ora 18:00. Miercuri, joi și vineri, alb-albaștrii au programat un singur antrenament pe zi, de la ora 18:00. Toate ședințele de pregătire se vor desfășura pe cele două terenuri de antrenament din cadrul Complexului Sportiv „Ion Oblemenco”. Sâmbătă, ora 18:00, Universitatea Craiova va întâlni gruparea Metalul Reșița, pe stadionul „Ion Oblemenco”, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii a II-a.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad