Mititelu anticipează mișcări de stradă

Ieri, Comisia de Disciplină a FRF ar fi urmat să se pronunțe cu privire la dreptul clubului lui Mititelu de a juca în Liga a II-a. Cum dosarul datoriilor a fost extrem de stufos, s-a ajuns la o nouă amânare. Date la care va fi anunțat verdictul este miercuri, 31 iulie. Comisia federală a amânat, dar Mititelu s-a grăbit cu replica.

Înainte de a se lua decizia în cazul înscrierii Universității, la RadioGSP, Adrian Mititelu a spus că are armele să contracareze orice acțiune a federalilor. Cu ajutorul instituției prezidențiale, a Parchetului și DNA, Mititelu spune că în maximum cinci zile își va recâștiga dreptul de a evolua în Liga a II-a. „Dacă nu vor să mă înscrie, voi apela la o ordonanţă prezidenţială, iar Parchetul mă va înscrie în Liga a II-a printr-o procedură penală. Dacă ne dau afară pe uşă, noi intrăm pe geam. Am soluţie să rezolv situaţia în 5 zile. Am şi scris plângerile penale împotriva lor şi sunt pregătit de orice. Cinci la sută recunosc că mi-e teamă să nu facă din nou ceva ilegal. Dacă totuşi se va întâmpla, am semnale că va fi o explozie socială, suporterii vor ieşi pe străzi. Începe revoluţia fotbalului românesc. Parchez autocarul în faţa DNA şi nu mai plec de acolo până nu mă înscriu. Nu mă voi lăsa!“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad