Mititelu ar vrea pe „Oblemenco”. Porţile sunt ferecate!

Site-ul oficial al FC U Craiova a anunțat că s-a trimis o adresă FRF prin care se cere ca partida cu CS Universitatea să se dispute pe stadionul Ion Oblemenco. Solicitarea lui Adrian Mititelu are sorți minimi de izbândă. De altfel, site-ul frf-cca.ro anunță că jocul va avea loc la Severin, sâmbătă, de la ora 11:00.

 

„O să vă ia SMURD-ul de la stadion, nenorociților!”

Acesta este unul dintre mesajele pe care Adrian Mititelu i le-a transmis lui Marian Olaianos, comentatorul partidei CS Universitatea Craiova – Gloria Bistrița, din cadrul primei etape a ligii a doua. Conducerea TVR s-a sesizat și a anunțat că va face o plângere împotriva lui Adrian Mititelu, adresată Comisiei de Disciplină a FRF.

Pe site-ul clubului patronat de Mititelu a fost postat un comunicat prin care se anunță că se dorește ca derby-ul Craiovei să se joace pe stadionul Ion Oblemenco. Se precizează ora meciului: sâmbătă, de la 20, inclusiv faptul că biletele vor fi puse în vânzare de miercuri. Precum și faptul că clubul lui Mititelu face apel la primarul orașului pentru a-l lăsa să joace pe stadionul din Bănie, având în vedere un protocol încheiat în 2009.

Justiția i-a spus Nu!

La finalul lunii august, instituțiile de justiție din Dolj au respins cererea lui Adrian Mititelu de a-și desfășura activitatea în Complexul Sportiv Ion Oblemenco. Din declarațiile mai vechi ale primarului Craiova, făcute odată cu lansarea proiectului noului stadion, rezultă că arena craioveană este în proprietatea CNI, care a acceptat ca CS Universitatea Craiova să-și desfășoare meciurile de acasă pe această bază sportivă până la demolarea ei – în vara lui 2014.

Ar fi imposibil și ne regulamentar

Echipa lui Adrian Mititelu a depus la dosarul de înscriere în liga a doua ca locuri de disputare ale partidelor de acasă stadioanele din Severin și Petroșani. Ar avea dreptul să schimbe locul cu un termen de 7 zile avans. Însă, potrivit unor surse federale, nu este regulamentar să joci pe terenul adversarului – pentru că astfel gazdele s-ar transforma în oaspeți și invers.

„Vrea să joace în Bănie pentru a mai face rost de bani”

Despre dorința lui Adrian Mititelu de a evolua pe Ion Oblemenco, team managerul CS U Craiova, Silvian Cristescu, a spus pentru fanatik.ro: „Niciodată echipa lui Mititelu nu va avea mai mulţi suporteri ca noi. Eu nu vreau să jucăm pe «Ion Oblemenco», deoarece nu doresc ca omul ăsta să strângă la această partidă încasări de peste 1 miliard de lei vechi. El vrea să joace pe arena din Bănie pentru că vrea să mai facă şi el rost de bani, a ajuns un adevărat milog.
Vă asigur că Mititelu nu va mai călca în viaţa lui pe «Ion Oblemenco». El a prăduit precum hunii acest stadion şi acum văd că vrea să joace din nou pe el”.

Sâmbătă, ora 20, festival antic pe Oblemenco

În ziua și la ora la care Mititelu a anunțat că este programată partida pe Ion Oblemenco, municipalitatea a anunțat că va avea loc un Festival Antic. Arena fotbalistică „Ion Oblemenco” va găzdui o manifestare culturală, intitulată Festivalul Antic Pelendava. Primăria Craiova a inclus acest eveniment în cadrul programului de acţiuni din seria de manifestări dedicate competiţiei „Capitala europeană culturală”. FRF nu a dat un răspuns public cererii lui Adrian Mititelu până acum, însă pe site-ul frf-cca.ro, cel pe care sunt delegați arbitrii, întâlnirea dintre FC U și CS U este anunțată pentru sâmbătă, ora 11:00, pe stadionul Municipal din Severin.

„O să vă ia SMURD-ul de la stadion, nenorociților!”

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad