Mititelu, lăsat baltă de toată lumea

După ce municipalitatea s-a dezis de Mititelu, prin votarea în Consiliul Local a retragerii plângerii formulate împotriva FRF pentru dezafilierea din 2011, a venit rândul Consiliului Județean să-i spună pas celui care a condus destinele clubului Universitatea Craiova în ultimii ani. CJ Dolj are în subordine CSJ Știința U Craiova – una dintre cele mai importante pepiniere din oraș, alături de Școala Gică Popescu. Contractul dintre echipa lui Mititelu și centrul de juniori al CJ-ului a expirat în august 2012. Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind asocierea dintre CSJ Știința U Craiova și CS Universitatea Craiova, clubul condus de Badea.
Ce se va întâmpla cu cei 10 juniori ai centrului pe care Mititelu susține că i-a înregimentat în această vară? Dacă va plăti grila de formare, adică aproape 60.000 de euro, vor rămâne în cadrul clubului său. El are termen de plată 10 august, potrivit lui Pâncu, directorul CSJ Știința U Craiova: „Adrian Mititelu nu a înregistrat nimic la FRF. A primit doar nişte numere de înregistrare care vor deveni nule dacă nu va achita grila de formare a fotbaliştilor până la data de 10 august”. Oricum, Mititelu și-a asigurat spatele. Prin intermediul lui Marcel Iancu, a încheiat un acord cu clubul privat  Sibiu Interstar, pentru ca grupele acestuia să-i reprezinte clubul în competițiile rezervate juniorilor.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad