Mititelu s-a simțit la Severin ca acasă: Nimeni la meci!

Din milioanele de fani ale echipei lui Mititelu, puțin sub 1.000 de oameni au fost prezenți la meciul de la Severin. O parte dintre ei l-au înjurat pe patron și i-au transmis că nu vor să-l mai vadă la echipă.

Revenirea FC Universitatea Craiova pe un stadion decent, precum cel de la Severin, ar fi trebuit să fie cu casa închisă, având în vedere dragostea trâmbițată când vine vorba de echipa olteană. Nu a fost însă așa, partida ce marca practic reîntoarcerea în fotbal al echipei lui Mititelu – facem abstracție de jocul disputat pe terenul indecent de la Calafat cu Balșul – s-a produs în anonimat. Fie severinenii nu își revin de pe culmile ligii întâi, unde s-au obișnuit cu adversari ca Steaua, Rapid și Dinamo, fie numele modest al adversarului i-a ținut închiși în case, fie căldura, cert e că la stadion au fost prezenți circa 1.000 de oameni.

Aplauze pentru Mititelu, huiduieli pentru Gherghe

Universitatea în iarbă pe un stadion de 20.000 de locuri pustiu… o imagine apocaliptică. Puținii severineni ce și-au făcut timp pentru meci l-au aplaudat pe binefăcătorul Mititelu, care le-a readus fotbalul în urbe. Primarul Gherghe, prezent și el alături de patronul echipei craiovene, a fost huiduit pe motiv că le-a desființat formația orașului. Nici Mititelu nu a scăpat până la urmă, ultrașii din tribune cerându-i să plece și propunându-i, în binecunoscutul stil mioritic, o partidă de sex oral. Şi realitatea e că milioanele de iubitori ai Universității, despre care face adesea vorbire Mititelu, nu ar fi avut ce vedea pe Municipalul severinean. A fost un meci prost. De altfel, având în vedere faptul că ambele echipe se află la începutul pregătirilor, nici nu avea cum să fie altfel. Un joc de uzură în care s-a deschis scorul după o eroare de arbitraj: Balaci a indicat punctul cu var după o simulare a lui Bălan, evidentă din avion. A transformat Săceanu. Goge a făcut 2-0 după un sfert de oră de joc și gata, filmul alb-albaștrilor craioveni s-a rupt. Abia în prelungiri a mai picat un gol, de această dată în poarta Craiovei, autor Stanciu. În prealabil, Napoli operase și ultima schimbare: introducerea lui Adrian Mititelu junior, una ce s-a dovedit cu ghinion, fiind urmată de golul motrenilor lui Nanu. Astfel, echipa lui Mititelu a izbutit cel de-al doilea succes din perioada de vacanță: 2-1 cu Motru, după ce la mijlocul săptămânii învinsese cu 3-1 pe FC Balș.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad