Mocanu de la Energia şi sârbul Stevanovic vor juca în alb-albastru

SCM Craiova este extrem de activ în mercato din această vară pentru a se asigura spectacolul total și rezultatele din toamnă. Clubul condus de Primărie a încheiat două transferuri la mijlocul acestei săptămâni.

La echipa de baschet masculin a ajuns Viorel Mocanu, în sezonul trecut căpitanul celor de la Energia Rovinari. Mocanu are 36 de ani, 2.04 m, joacă pe poziţia numărul 4. „Este un jucător cu mare experiență în campionatul intern. Va veni pe poziția de role-player, iar prin felul cum va gestiona minutele pe care le va avea de jucat sunt convins că va aduce un plus echipei“, a spus Marius Toma, managerul echipei. Mocanu a mai prestat în trecut pentru U Mobitelco Cluj, Atlassib Sibiu, BC Otopeni și Dinamo București.

De luni, la treabă

La începutul săptămânii viitoare, antrenorul sârb Andelko Mandic va suna adunarea baschetbaliștilor. Alături de Viorel Mocanu, ceilalți jucători care vor îmbrăca pentru prima oară tricoul alb-albastru sunt sârbii Mirko Kovac, Nemanja Maric și autohtonul Bogdan Popescu. Vor absenta motivat Ionuț Drăgușin și Reinar Hallik, cei doi fiind convocați al naționalele României, respectiv Estoniei.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad