Morega anunță destrămarea FNME

Fostul deputat spune că Marin Condescu va fi părăsit de majoritatea liderilor de sindicat care se vor îndrepta spre Ion Rușeț și Constantin Crețan.

Fostul președinte al Partidului Național Liberal a ținut astăzi o conferință de presă în care criticat, ca de obicei, guvernarea actuală, dar și activitatea parlamentarilor de Gorj. Dan Ilie Morega a făcut câteva comentarii vizavi de încercarea administrației CEO de divizare a sindicatelor. Ex-deputatul a anunțat destrămarea Federației Naționale Mine Energie. „Cu sau fără implicarea lui Laurențiu Ciurel, FNME se va destrăma pentru că oamenii nu îi mai suportă pe liderii de sindicat. Chiar dacă spune Ion Rușet că nu dorește scindarea federației, cei mai mulți oameni vor trece de partea lui. Marin Condescu va rămâne cu puțini sindicaliști care îi mai sunt loiali. Mulți vor trece și de partea lui Constantin Crețan. Ion Rușeț este un bun negociator, am lucrat cu el, este mult mai bine pregătit profesional. Este un alt fel de om, cu un grad de cultură mai ridicat față de Marin Condescu, care promite și nu face nimic”, a precizat Dan Ilie Morega. Președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice este împotriva deciziei directorului Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, de a promova sindicaliști în funcții de conducere în administrație. Dan Ilie Morega a făcut referire la coptarea în Consiliul de Adminsitrație al Minprest Rovinari a sindicalistului de la Motru, Nelu Roșca. „Sunt împotriva acestui lucru de a se promova sindicaliști în administrație. Sindicaliștii au legea lor, nu pot să fie în administrație”, a declarat fostul parlamentar de Gorj, Dan Ilie Morega.

Categoria: Politică

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. euana says:

    are dreptate morega, sindicalistii nu au ce cauta in administratie

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad