Morega crede că Andrei va fi pus manager la Pandurii dacă va fi cooptat de Mișcarea Populară

Ex deputatul de Gorj consideră că revenirea fostului prefect de Gorj în județ nu se face deocamdată din motive politice.

 

Fostul președinte al Partidului Național Liberal a comentat ultimele evenimente furtunoase petrecute în sânul clubului Pandurii Târgu-Jiu. Dan Ilie Morega susține că, în cele din urmă, Liviu Andrei ar putea ocupa postul de manager general al clubului de fotbal chiar dacă directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, a declarat că practic postul nu există în organigrama clubului. „Știm foarte bine că Marin Condescu este apropiat de PDL și de președintele Traian Băsescu. Nu exclud ca Marin Condescu să fi negociat ca Liviu Andrei să vină la Mișcarea Populară și, implicit, pe funcția de manager la clubul de fotbal. S-ar putea să fie un joc de culise toată această tevatură că nu vine Andrei la Gorj. Eu vă spun că, dacă-l acceptă partidul lui Băsescu, vine imediat. Postul poate fi creat ușor, nu trebuie făcută decât o şedinţă în care Marin Condescu, Viorel David şi Florin Cârciumaru să decidă crearea postului”, a declarat, Dan Ilie Morega.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad