Morega: DD fabulează! PPD-ul – 5-6 % la europarlamentare

Fostul deputat Dan Ilie Morega îi ironizează pe oamenii lui Dan Diaconescu, care şi-au stabilit un target de 20% pentru alegerile de anul viitor.

Ex-preşedintele Partidului Naţional Liberal a analizat în ultima vreme care sunt şansele partidelor de opoziţie din ţară în vederea alegerilor europarlamentare de anul viitor. Dan Ilie Morega a comentat şi dorinţa preşedintelui fondator al Partidului Poporului Dan Diaconesu de a câştiga preşedinţia României. „Dacă ţara este Caracalul, de unde este Dan Diaconescu, acesta poate câştiga preşedinţia Republicii Caracal. Să fim serioşi, ăsta fabulează, crede că este tot pe OTV. Continuă să fabuleze. Ţine PPDD-ul, acest partid realizat peste noapte, într-un fir de păr. Anul viitor, la europarlamentare, Partidul Poporului Dan Diaconescu va scoate un 5-6 %. În perioada următoare se vor reforma şi alte partide, cum este cazul PRM-ului şi-al PNŢCD-ului ”, a comentat preşedintele Institutului de Analiză şi Politici Publice, Dan Ilie Morega.

Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad