Morega: Dian Popescu conduce PNL Gorj la fără frecvență

Fostul lider al liberalilor gorjeni îl felicită totuși pe actualul președinte pentru că a obținut postul de subprefect de Gorj.

Dan Ilie Morega stă cu ochii pe partidul pe care l-a condus și nu-i slăbește deloc pe actualii conducători. Fostul președinte al Partidului Național Liberal a comentat pe marginea faptului că mai-marii PNL Gorj vor să-l excludă din partid pe directorul Minprest Rovinari, Gabriel Giorgi. Dan Ilie Morega este sceptic că acest lucru se va întâmpla. „Dacă avea motive, Dian Popescu trebuia să-l excludă deja pe Giorgi. Cred că acestea sunt doar jocuri de imagine. Nu cred că va fi exclus din partid Gabriel Giorgi și nu-și va pierde nici funcția de director de la Minprest, pentru că a fost susținut de PSD pentru acest post. Toate această tevatură a pus-o într-o lumină proastă pe Emilia Horhoianu, care a muncit pentru acest partid”, comentează Dan Ilie Morega. Ex-deputatul de pe Colegiul numărul 1 critică modul în care Dian Popescu conduce Partidul Național Liberal. „Eu nu am condus la cursuri serale sau fără frecvență partidul. Dian Popescu conduce PNL Gorj la fără frecvență. Oricum îl felicit că a luat postul de subprefect. Aștept să văd dacă mai obține ceva pentru liberali, dar nu cred că va mai lua ceva”, a mai declarat Dan Ilie Morega.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. alina says:

    pai daca o fi facut facultatea la HULIMul tau, de aia conduce la FF.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. levantul says:

    Dar tu Morega cum ai condus partidul……cumva la SERAL.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad