Morega îi somează pe Ciurel și Răuț să facă public bilanțul financiar al CEO

Fostul deputat  vrea ca până pe 15 august directorii Complexului Energetic Oltenia să spună care este situația reală a companiei.

Dan Ilie Morega îi invită pe șefii Complexului Energetic Oltenia să facă front comun pentru ca CEO să vândă cât mai multă energie pe piață. Fostul parlamentar de Gorj are un mesaj pentru mai marii colosului energetic. „Îi somez pe Laurențiu Ciurel și Ion Răuț să facă public bilanțul financiar – contabil după cele șase luni ale anului. Le atrag atenţia, foarte sever, să nu se joace cu raportările, să fie false, că va fi jale! Eu sunt alături de ei în lucrurile bune, dar nu pot fi alături în cele distructive”, transmite Dan Ilie Morega. Fostul lider al liberalilor gorjeni se teme  că urmează 5-7 mii de disponibilizări la CEO, așa cum au spus reprezentanții Fondului Proprietatea. „Vreau să transmit domnilor Ciurel și Răuț să analizeze această situație semnalată de Fondul Proprietatea. Am trimis un om disponibilizat de la Olservim în audiență la directorii CEO. Sunt sute de oameni care au rămas fără locuri de muncă și nu au ce mânca”, mai spune președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice.

Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad