Morega: PNL Gorj – mort. Nu vor pune mâna pe funcția de consilier de la municipiu

Dan Ilie Morega a comentat lupta care s-a declanșat între social-democrații gorjeni și liberali pentru postul  de consilier  local de la Târgu- Jiu, rămas vacant după decesul pesedistului Constatin Blejan.

Ex-deputatul  este sceptic că peneliștii se vor impune în fața pesediștilor și-și vor adjudeca fucția de consilier local. „Să nu uităm că PNL Gorj a cedat de bunăvoie posturile de prefect şi viceprimar PSD-ului şi că nu a negociat nimic în deconcentrate. Dacă n-ai oameni de bază în funcţii de răspundere, care să coaguleze partidul în jurul lor, eşti un partid muribund. Nu există la această oră niciun lider la liberali, există lideri la PSD. Ați văzut-o pe Mădălina Ciolocoi zbătându-se pentru partid? Nu știe decât să umble pe la radio și televiziuni și să spună fel de fel de baliverne și minciuni. Să spună concret ce a făcut pentru primarii liberali din poziția de vicepreședintă la Consiliul Județean Gorj. Sau să spună Dian Popescu ce-au făcut și ceilalți vicelideri. Și-au văzut doar de propriile interese”, a declarat Dan Ilie Morega.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad