„Mulţi cred că îşi câştigă imagine folosindu-se de fotbal”


Ultimele evenimente petrecute la Pandurii şi care au vizat un control inopinat al Gărzii Financiare, precum şi al Poliţiei Economice, la cererea acţionarului majoritar C. E. O., par să nu-l sperie deloc pe preşedintele C. A. al clubului de fotbal gorjean, Marin Condescu.

Deşi a dorit să susţină totala corectitudine a modului cum a gestionat latura financiară a clubului Pandurii în ultimii ani, şeful Consiliului de Administraţie al grupării de fotbal gorjene, Marin Condescu, dă vina pentru situaţia creată şi pe aceia care vor să se folosească de imaginea echipei de primă ligă. „Am ajuns aici, acum. Iar scandalurile există şi din cauza faptului că suntem vicecampioni şi suntem aici. Mulţi cred la un moment dat că îşi câştigă imagine folosindu-se de fotbal, dar asta s-ar putea, după multe exemple celebre, să şi piardă”, contraatacă Condescu. În acelaşi timp, boss-ul Pandurilor nu vede cum ar avea de suferit clubul gorjean în urma războiului cu cei din actuala conducere a C. E. O., chiar dacă la mijloc se află şi un proces pe rol. Nici atunci când vine vorba despre Pustai and Co., Condescu nu crede că evenimentele derulate zilele trecute ar putea produce o situaţie tensionată: „Clubul Pandurii nu va avea de pierdut din aceste ultime evenimente, va avea de câştigat. Am fost în centrul atenţiei şi este clar că şi rezultatul final al procesului va fi comunicat peste un an, dacă nu cumva vom avea câştig de cauză şi atunci. Dar nu va fi rău nici dacă nu va fi aşa, pentru că nu va mai avea acelaşi impact şi lumea nu va mai fi atât de interesată să spună că lucrurile nu sunt în regulă. Probabil ca şi jucătorii se gândesc acum la tot felul de scenarii, dar atâta timp cât nu au probleme financiare, nu trebuie să se teamă”.

„Să conducă clubul poate şi domnul primar, şi domnul David”

Deşi există riscul să fie îndepărtat de la conducerea clubului Pandurii, Condescu nu face deloc un caz din asta. Ba mai mult, cel care s-a aflat la timona grupării de fotbal gorjene timp de aproape 10 ani recunoaşte că este gata oricând să lase locul unei alte persoane în funcţia de preşedintele al Consiliului de Administraţie de la Pandurii: „Am luat în calcul plecarea mea; şi când eram la retrogradare m-am gândit, dar nu era o soluţie. Iar acum, oricine poate conduce clubul. Să conducă clubul poate şi domnul primar şi domnul David, oameni care au fost implicaţi în fenomen şi pot face acest lucru”, dezvăluie Condescu.

 

Sezonul 2012-213 este un început. Următorii 10 ani vor fi ai pandurilor. Cu sau fără mine, preşedinte.
Marin Condescu, preşedinte C. A. Pandurii Târgu Jiu


Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad