Napoli: Nu plec de la echipă!

Antrenorul italian Nicolo Napoli a infirmat zvonurile care-l dădeau plecat de la echipa lui Mititelu. În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc ieri, Napoli a spus că e deranjat de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Înfrângerea de la Piteşti, cu CS Mioveni, şi declaraţiile lui Mititelu ce i-au urmat, au tensionat atmosfera în sânul formaţiei FC U Craiova. S-a luat în calcul şi ipoteza plecării lui Nicolo Napoli, presa deja oferind nume ale posibilului înlocuitor în persoana lui Fane Nanu, antrenorul demisionar de la Motru. De altfel, Nanu a şi declarat pentru Micapi.ro: „Mi-aş dori să antrenez FC Universitatea Craiova. Este visul meu. Dacă o să plece Napoli şi o să fiu contactat, o să am o discuţie cu Adrian Mititelu, dar nu cred că o să fie probleme. Banii nu sunt o prioritate pentru mine”.

Napoli deranjat de arbitraj

În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc ieri, Nicolo Napoli a infirmat zvonurile că ar pleca de la cârma echipei. A explicat ce-l deranjează: „Am fost supărat după partida de la Piteşti, unde eu zic că am fost dezavantajaţi de arbitraj. A fost penalty la Mitic, arbitrul a dat cartonaş galben pentru Acka. Partida s-a prelungit cu cinci minute, deşi de la margine se arătaseră doar trei”. Antrenorul Italian s-a arătat frustrat şi de deciziile luate împotriva echipei: „Avem deja şase partide de disputat pe terenuri străine, nu putem juca pe «Ion Oblemenco», deşi avem acest drept. Acesta este fotbalul în România”.
Preşedintele Marcel Iancu a anunţat că partida cu Gloria Bistriţa se va disputa la Roşiorii de Vede, sâmbătă, de la ora 13:30. De asemenea, a precizat că nu are idee de jucători care să-şi fi depus memorii, pentru că „avem un grup puternic şi unit”. Iancu a reiterat dorinţa de a reveni pe Oblemenco: „Până miercuri vom reveni pe Oblemenco. Decizia tribunalului are caracter definitiv şi executoriu”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad