Ne așteaptă o toamnă călduroasă!

Meteorologii au anuntat ca în luna SEPTEMBRIEtemperaturile medii lunare se vor situa peste mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general normale, exceptand regiunile vestice, centrale si nordice, unde local se pot inregistra valori peste mediile multianuale.

In luna OCTOMBRIEvalorile termice vor fi in general apropiate de normele climatologice, posibil mai ridicate in sudul, sud-estul şi vestul tarii.

Cantitatile lunare de precipitatii vor depasi, in general, mediile climatologice, exceptand sud-estul şi estul teritoriului, unde vor fi apropiate de normal.

In luna NOIEMBRIEtemperaturile aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, iar in sud si sud-est sunt estimate valori peste cele normale.

In centrul si nord-estul tarii sunt posibile cantitati de precipitatii peste mediile climatologice, in timp ce in sud vor fi, in general, deficitare.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/vesti-bune-de-la-meteorologi-ne-asteapta-o-toamna-calduroasa-vezi-prognoza-meteo-pe-trei-luni_95449.html#ixzz2dGDbnvXj

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad