Nevoie de personal la CJAS și Direcția Agricolă

Nevoie mare de personal la Direcția Agricolă Gorj și la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj! Cele două instituții ar avea nevoie de câteva zeci de angajați pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime. Ambele instituții speră ca anul viitor să fie deblocate câteva posturi.

Potrivit reprezentanților Direcției Agricole Gorj, instituția ar avea nevoie de cel puțin 10 angajați în plus față de numărul persoanelor de care dispune în acest moment la nivelul județului. „La nivelul direcțiilor județene am avut probleme în ceea ce privește lipsa personalului. La nivelul localităților nu mai avem personal, avem doar personalul care este la nivelul direcțiilor agricole, dar nici aici nu avem suficient personal specializat. Avem o problemă și în ceea ce privește cota de benzină, care este limitată, iar din această cauză căutăm să ne deplasăm pe rute cât mai mari pentru a vedea la fața locului care este situația”, a spus Ion Popescu, directorul Direcției Agricole Gorj.
Nici Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj nu stă mai bine în privința personalului. „Există o lipsă de personal pentru că în ultimii 2 ani, aproape zece persoane au plecat din cadrul instituției. Deocamdată posturile sunt blocate. Sperăm ca anul acesta să putem să deblocăm măcar un post și să organizăm un concurs pentru ocuparea acestuia”, a spus Daniel Bondoc, președintele CJAS.

Categoria: Eveniment

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad