Nicoară, transferat definitiv la Pandurii!

Cu riscul de a fi pierdut un jucător foarte important, Pandurii a mutat din nou pe piaţa transferurilor. Împrumuturile lui Voiculeţ la CFR Cluj şi Nicoară la Pandurii Târgu Jiu s-au transformat în transferuri definitive chiar în această joi.

Începând din această săptămână, Viorel Nicoară este jucătorul Pandurilor, fostul fotbalist de la CFR Cluj semnând un contract pe durata de trei sezoane cu gruparea de fotbal gorjeană. Iniţial, Nicoară fusese propus pentru un împrumut de un sezon la Pandurii Târgu Jiu, la schimb cu Claudiu Voiculeţ, care a fost cedat la formaţia din Gruia. Cum însă, CFR-ul şi-a declarat intenţia de a-l cumpăra definitiv pe Voiculeţ, şi împrumutul lui Nicoară s-a transformat într-un transfer la Pandurii.

„Am pierdut un jucător valoros, dar am câştigat tot unul valoros”

Tranzacţia efectuată de Pandurii cu CFR Cluj pare să îi mulţumească pe oficialii clubului de fotbal gorjean. Conducerea pandurilor vede chiar un avantaj prin transferul definitiv al lui Nicoară la Târgu Jiu: „Astăzi (n. r. –joi, 18.07.2013) am semnat actele şi pot să vă spun că l-am transferat definitiv pe Nicoară. El va juca la Pandurii pentru 3 sezoane. Nicoară e un jucător care ne-a ajutat, a lăsat o impresie bună cât a fost aici, a fost iubit de colegi, de grup şi de publicul din Tg-Jiu. N-a fost nicio diferenţă de bani în înţelegerea pe care am făcut-o cu CFR-ul privind trecerea lui Voiculeţ acolo. Acum a plecat Voiculeţ, a venit Nicoară. Nicoară, un jucător tânăr, am pierdut un jucător valoros, Voiculeţ, dar am câştigat tot unul valoros. Noi îi mulţumim lui Voiculeţ pentru ce a făcut aici, la Târgu Jiu”, a anunţat preşedintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, încercând să explice datele „rocadei” Nicoară – Voiculeţ. Mai multe amănunte despre mutarea efectuată de Pandurii joia aceasta, mai precis transferul definitiv al jucătorului ardelean la Târgu Jiu şi prima reacţie a jucătorului după ce semnat pentru 3 sezoane, puteţi citi în materialul de mai jos, Viorel Nicoară oferind un interviu în exclusivitate pentru „Gorj Domino”.

Categoria: Sport

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad