Nicolae Daviţoiu crede că se vrea privatizarea majoritară a CEO, în 2014

• Deputatul PSD, Mihai Weber, îi transmite că nu e nici vorbă de așa ceva

Consilier municipal al Partidului Democrat Liberal, Nicolae Davițoiu a urmărit ultimele tranzacții pe care Complexul Energetic Oltenia le-a făcut pe piața de energie. CEO a vândut în ultima perioadă un pachet de energie de peste două milioane de Megawați/h la un preţ de 184 de lei pe Megawat/h. Contractul de livrare de energie începe pe 1 ianuarie 2014 şi se termină pe 31 martie 2015, având o valoare de 90 de milioane de euro. „Anul viitor, Tinmar va renunţa la contract. A cumpărat în urmă cu câteva zile ca să ridice cota CEO-ului. O să vedeţi, anul viitor, că toate aceste vânzări spectaculoase de energie sunt pentru creşterea cotei de atractivitate a Complexului Oltenia în vederea privatizării majoritare. De aceea se încearcă şi divizarea sindicatelor. Sunt niște vrăjeli de doi lei aceste chestiuni, cum că cel mai mare producător de energie electrică pe bază de cărbune din România a făcut o afacere bună prin vânzarea pachetului de energie firmei Tinman Ind”, afirmă Nicolae Davițoiu.

Mihai Weber: Așa face opoziția, critică lucrurile bune făcute de USL

Parlamentarul de pe Colegiul numărul 2 a comentat pe marginea declarațiilor făcute de democrat-liberalul Nicolae Davițoiu. Mihai Weber spune că CEO nu se va privatiza majoritar. „Este doar părerea domnului Davițoiu. Face parte din opoziție și arată cu degetul realizările USL-ului. CEO se va privatiza doar minoritar, prin listarea pe bursă a pachetului de 15 % de acțiuni”,  afirmă deputatul social-democrat Mihai Weber.

Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad