Noi bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

Casa de Pensii Gorj a primit alte 232 de bilete de tratament pentru pensionarii care vor să petreacă câteva zile în stațiunile balneoclimaterice din România.

Pensionarii gorjeni se pot pregăti din nou de vacanță, pentru că reprezentanții Casei Județene de Pensii Gorj au anunțat că au primit alte 232 de bilete de tratament, cu plecare în perioada 27-30 iulie. „Listele cu persoanele care au primit repartiție în această serie sunt afișate la sediul instituției, iar de luni vor fi și pe pagina de internet a Casei Județene de Pensii Gorj. Cei care au primit repartiție trebuie să se prezinte pentru ridicarea biletelor de tratament în perioada  15-22 iulie, cu actele pe care le știu: noul formular pentru cerere bilet – pentru cei care au depus inițial formularul vechi, cuponul de pensie pe luna iunie, actul de identitate, bilet de trimitere de la medicul de familie către stațiunea pentru care au primit repartiție, certificat handicap – unde este cazul”, au anunțat reprezentanții Casei Județene de Pensii Gorj. Locurile nevândute până la data de 22 iulie se vor redistribui pe 24 iulie. În urma alocării automate la această serie    au mai rămas locuri disponibile în stațiunile: Lacu Sărat, Sângeorz Băi. Următoarea serie va fi cu plecare în perioada 14-16 august.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad