Note mai mari după contestații

Peste 2.400 de elevi gorjeni s-au înscris în vederea susținerii examenului de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie. Dintre aceștia, doar 1.977 s-au prezentat la probe și mult mai puțini, respectiv 289 de elevi, au reușit să obțină o medie de trecere. Peste 190 de elevi dintre cei care s-au prezentat la examen au fost nemulțumiți de rezultatele obținute și au depus contestații în aceeași zi în care au aflat și rezultatele sesiunii august-septembrie.
În urma contestațiilor, 12 elevi au obținut o notă mai mare decât cea inițială, numărul elevilor admiși în sesiunea din toamnă a Bacalaureatului crescând de la 289 la 301 de elevi, iar promovabilitatea ajungând la 15,23%. ,,După rezolvarea contestațiilor, la nivelul județului Gorj, în sesiunea august-septembrie a Bacalaureatului, avem un număr de 301 elevi admiși din cei 1.977 prezenți la examen. 268 dintre aceștia au obținut note cuprinse între 6 și 7, iar 33 note cuprinse între 7 și 8. Cei 301 elevi care au promovat examenul sunt atât elevi din promoția curentă, cât și elevi din promoția anterioară”, a spus Ion Ișfan, inspector general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad