Nou scandal în PRM Gorj! Se lasă cu încă o plângere penală

Dumitru Dascălu anunță că vineri vine la Gorj secretarul general al PRM, Corneliu Ciontu. Gheorghe Bucălăete îl așteaptă pe reprezentantul puciștilor cu… o plângere penală.

Debandada continuă în Partidul România Mare, cel puțin până când Tribunalul București va decide dacă Tribunul, Corneliu Vadim Tudor, mai e sau nu președintele PRM. Liderul puciștilor gorjeni, Dumitru Dascălu, spune că la finele acestei săptămâni în județ va fi prezent Corneliu Ciontu, secretarul general al PRM. „Domnul Ciontu va veni însoțit de o delegație a Biroului Permanent. Se vor organiza întâlniri cu membrii partidului. Vom merge prin mai multe filiale, să vedem care este situația ”, a declarat Dumitru Dascălu. Președintele aripei Gheorghe Funar din cadrul Partidului România Mare Gorj spune că, la ora actuală, situația filialelor PRM din județ este una dezastruoasă. „În multe  comune nu avem cu cine discuta din punct de vedere organizatoric al partidului. În ultimul an de zile, Partidul România Mare a fost părăsit de membri în Gorj”,  a mai spus Dascălu.

Încă o plângere penală

După ce a sesizat organele statului că fostul colonel Dumitru Dascălu folosește ștampila Partidului România Mare, filiala Gorj, ilegal, președintele PRM Gorj din tabăra lui Corneliu Vadim Tudor are de gând să mai facă o plângere penală. Gheorghe Bucălăete nu recunoaște vizita lui Corneliu Ciontu ca fiind una a unui reprezentant al Partidului România Mare și îl acuză de fals pe așa-zisul secretar general al PRM. „Vineri, la Gorj vine vicepreședintele Partidului Conservator, Corneliu Ciontu. Dacă va vorbi cu membrii Partidului România Mare, nu am decât să îi fac și dumnealui plângere penală pentru că pretinde a fi reprezentant al partidului de la centru”, a declarat Gheorghe Bucălăete.

Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Elena says:

  Uciga-va toaca !!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. ALECS says:

  Ce banditi sint astia care incearca sa-i fure partidul lui Vadim ! Voiculescu si PC-ul lui de tot risul crede ca daca face mizerii de acest gen, incercind sa el;imine PRM-ul, toti ii voteaza partidul lui si reuseste sa intre in Parlamentul European. PRM este acolo unde este Vadim, iar presedintele PRM Gorj, Gh. Bucalaete, stie foarte bine acest lucru si vad ca actioneaza perfect. Dascalu a ramas tot un nomenclaturist de nici doua parale. Daca nu erau “niste oameni”, plimba si acum doua franzele sub brat. Oricum, de cind nu mai este consilier judetean, Dascalu a ramas sa latre la luna, iar seara umbla singur ca o stafie pe strada.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. ion says:

  sa te uciga pe tine ELENA esti o proasta sau un prost.oameni astia vor sa dea jios prosti din prm si sa face ceva din acest partid…asta daca se mai poate….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. nelu says:

  Cu Bucalaete la GORJ?. veti fi uitati de timp ,asta cred ca nici el nu sa votat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. prm says:

  ELENA esti o proasta sa te uciga draci pe tine si pe cei de teapa ta.Acesti oameni vor sa puna pe picioare acest partid care voi lat-i terminat impreuna cu acest auto proclamat asazis presedinte prm BUCA-LAETE.DOMNULE CIONTU FACETI CURAT IN ACEST PARTID SI TRIMETETI LA PLIMBARE PE CEI USL-PRM.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. MIHAI says:

  ELENO SA TE UCIGA DRACI PE TINE?…PAI ACESTI OAMENI VOR SA PUNA PE PICIOARE ACEST PARTID …PRM… CARE A FOST TERMINAT DE CEI CA AUTO-PROCLAMATU PRESEDINTE BUCA-LAETE CARE NU RECUNOASTE INFRANGEREA SI FAPTUL CA A FOST DAT AFARA PE DATA DE 15-06-2013 EL CAT SI VADIM TUDOR.CARE A LUCRAT IN FAVOAREA CELOR DE LA USL .EU SPER CA JIUSTITIA VA FACE DREPTATE PE 3 SECTEMBRIE SI VA LUA IN CONSIDERATIE CE SA INTAMPLAT LA ALBA IULIA.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. avocat says:

  oare Bucalae stie cum sa scrie o plangere penala ?.stie ca poate toate astea se pot intoarce asupra sa…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. OLIVIAN says:

  ALECS SI BUCALAETE UNUL SI ACELASI DOI BOI CARE NU MAI TRAG LA CAR.SPUNETI VOI CE VOTURI ATI ADUS
  ?. VOI NU VEDETI CA PARTIDUL DE LA GORJ, SUB CONDUCEREA VOASTRA SA DUS PE APA SAMBETI.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad