Nu a respectat regimul armelor și munițiilor

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, au identificat un bărbat de 47 de ani din comuna Teleşti, care nu a depus la un armurier autorizat arma neletală de tir cu aer comprimat înscrisă în permis, în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.
Persoana în cauză, ce fusese autorizată pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii letale de vânătoare, nu a respectatat obligaţiile prevăzute de legea menţionată, având obligaţia de a se prezenta la structura de poliţie competentă, cu arma deţinută şi documentele stabilite în normele metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004, pentru prelungirea valabilităţii permisului de armă, care se realizează la o perioadă de 5 ani.
Arma de tir deţinută fără drept, a fost ridicată de poliţişti, până la finalizarea cercetărilor.
Bărbatul este cercetat de poliţiştii care au constituit pe numele său dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, faptă prevăzută de Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. V.H says:

    la sadu toti au pistoale fara permis

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad