„Nu am mai înscris cam de mult pe «Cluj Arena»…”

Mijlocaşul Pandurilor, Alin Buleică, recunoaşte importanţa debutului în grupele Europa League. Buleică speră ca revenirea sa pe stadionul „Cluj Arena” să coincidă cu o reuşită personală, dar şi cu un rezultat pozitiv pentru Pandurii în faţa lui Dnepr.

Reporter: Cum vezi acest debut istoric al pandurilor în grupele Europa League?  
Alin Buleică: Este un debut greu, aşa cum ne şi aşteptam, dar sper să începem cu dreptul şi să legăm victoriile şi din campionat, şi din Europa. Nu ne sperie Dnepr, aşa a fost şi cu Hapoel, şi cu Braga, care au fost echipe bune, dar dacă jucăm din nou bine şi acum, ne facem jocul nostru, cred că putem învinge.

Rep.: Care ţi se pare cel mai periculos jucător de la Dnepr?
A.B.: Konoplianka. Este un jucător foarte bun, l-am văzut şi la echipa naţională… Dar sperăm să-l facem să nu joace atât de bine cum a făcut-o până acum.

Rep.: Speri să marchezi din nou într-un meci din Europa?
A.B.: Sper ca în primul rând să învingem. Însă dacă dau gol şi învingem, cu atât mai bine! Nu am mai înscris cam de mult pe „Cluj Arena”, ar fi cazul să o fac acum. Eu unul mă simt bine acolo, ca acasă, şi sper să fac un meci bun de ce nu, să şi marchez. Vreau să obţinem victoria şi să debutăm cu dreptul. Şi un punct ar fi bun, nu-l pierzi, ci îl iei… Important este să nu începem cu o înfrângere.

Rep.: De acum încolo veţi juca şi pe destui bani…
A.B.: Aici, la acest nivel, nu mai contează cel mai mult banii pentru că joci în Europa, este practic un bonus pentru noi şi ne face o mare plăcere. Pentru club, da, este adevărat, sunt şi nişte bani la mijloc. Cu atât mai mult, fiecare punct se plăteşte bine.

Rep.: Veţi reuşi să treceţi peste statistica ultimelor meciuri din cupele europene de pe teren propriu?  
A.B.: Aşa este, se pare că în Europa am jucat mai bine în deplasare decât am făcut-o pe teren propriu. Probabil că acolo nu aveam nimic de pierdut şi aşteptăm adversarul, nu trebuie să atacăm noi neapărat. Însă acum chiar nu mai avem nimic de pierdut, aşa că ne vom juca şansa şi să sperăm că vom scoate un nou rezultat pozitiv.

Rep.: Crezi că asistenţa va fi alta decât la ultimele meciuri pe care le-aţi jucat la Cluj?
A.B.: De data asta sperăm să vină cât mai mulţi spectatori din Cluj la meci. De asemenea ne dorim şi cât mai mulţi din Târgu Jiu, pentru că este un meci frumos, un alt nivel, în mod sigur altceva decât campionatul Ligii I.

A consemnat Alin Peptan

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad