Nu o să crezi așa ceva: Cătălin Măruță „dezbracă” domnișoare atunci când nu e cu Andra

Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu din anul 2006, atunci când relația lor a devenit oficială. În anul 2008, cei doi au devenit soț și soție, iar nunta lor a fost evenimentul anului la Târgu Jiu. Fructul iubirii lor a venit pe lume în anul 2010 și se numește David. Cele două vedete formează o familie unită, iar băiețelul lor este cel mai important pentru ei. Cei doi au declarat întotdeauna că iubesc copiii și că își mai doresc cel puțin unul, de preferință o fetiță.

De-a lungul anilor de carieră în domeniul televiziunii, Cătălin Măruță a devenit unul dintre cei mai îndrăzneți și cei mai originali în idei oameni de televiziune. Deși îi declară iubire soției sale cu orice ocazie, târgujianul face ,,nebunii” atunci când nu e cu Andra. Aflat la Timișoara, pentru a fi gazda celor 35.000 de spectatori prezenți la Turneul muzical Mix Music, Măruță a ,,dezbrăcat” domnișoarele din public. Totul a făcut parte dintr-un joc organizat de moderatorul tv și de bunul său prieten, impresarul Marius Gavrilă, în urma căruia târgujianul s-a trezit cu zeci de tricouri și bluze pe scenă, aruncate de cei aflați în public.
Printre cei care au ,,îndrăznit” să se dezbrace în fața mulțimii s-au numărat și câteva domnișoare nonconformiste, care fără nicio reținere au rămas în lenjerie intimă și au luat parte la jocul inedit. Cei mai încântați de ,,priveliște” au fost, evident, reprezentanții sexului tare din public.
Pentru că jocul său a luat o altă întorsătură decât ceea ce își dorise moderatorul inițial, acesta a returnat, printr-o licitație ad-hoc, toate hainele.

Andra: „Nu suntem geloși”

Se pare că în cuplul Andra-Cătălin Măruță nu există gelozie. Artista a declarat că între ea și soțul său este o relație bazată pe încredere. ,,Cătălin nu este gelos, pentru că nu are motive. Eu sunt genul de persoană care oferă încredere jumătății sale. Nu cred că am dat vreodată de bănuit. Deci, Cătălin nu are gesturi de om gelos. Deși se spune că este bine să fii un pic gelos. Mesajele pe care le primesc de la fani pe pagina de Facebook a emisiunii «Românii au talent» nu au cum să îl bage la idei. Întotdeauna au fost păreri și idei; dacă s-au schimbat în bine, mă bucur! Dar să știi că sunt foarte multe mesaje și pentru el, pe Facebook-ul de la Happy Hour! Dar eu sunt mândră că am un soț așa frumos și apreciat!”, a spus Andra pentru Perfecte.ro.

Categoria: Monden

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad