Nu o să ghicești niciodată cine e târgujianca din imagine


Este invidiată de doamne și dorită de domni pentru formele ei voluptoase. Bărbații întorc capul după ea, iar doamnele și-ar dori să fie la fel de înzestrate de Mama Natură. Este o femeie foarte frumoasă care nu de puține ori a ținut paginile ziarelor sau revistelor cu pictorialele incendiare pe care le-a realizat. Mereu o prezență plină de viață și veselă, se face foarte repede remarcată indiferent de situație. Cea din imagine este nimeni alta decât târgujianca Roxana Vancea.

Și-a obișnuit fanii cu prezența zilnică în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, însă de curând a decis să își îndrepte cariera într-o altă direcție, rămânând totuși în domeniul televiziunii. Deși publicul era obișnuit să vadă în fiecare zi o Roxana Vancea „prostuță”, ușor timidă, care afișa mereu un decolteu generos, se pare că fosta asistentă tv este mult mai îndrăzneață  decât lăsa să se vadă pe micul ecran.
Câteva fotografii postate de aceasta pe pagina sa de socializare scot la iveală marea pasiune a gorjencei: motocicletele. Roxana Vancea este mândra posesoare a unei motociclete de culoare albă, foarte puternică, cu care se plimbă ori de câte ori vremea îi permite. „Asta e noua mea pasiune. De vara trecută conduc motociclete. Sunt foarte prudentă în trafic și nu merg tare”, a spus vedeta, pentru emisiunea ,,Showtime”, difuzată de Antena2.

În costum de baie pe motocicletă

Fotografiile postate de către Roxana Vancea pe Facebook o înfățișează pe aceasta într-o postură foarte sexy. Purtând doar casca de protecție și un costum de baie, frumoasa târgujiancă încinge imaginația fanilor săi. ,,Vara, 2012, Mamaia … m-ai distras de la trafic :) )”, i-a transmis unul dintre prietenii de socializare voluptoasei oltence.


Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad