Nu se înghesuie să fie șefi la Minprest

După demisia lui Anton Sava din funcția de președinte al Consiliului de Administrație (CA) de la Minprest Serv, de la începutul acestei luni, societatea a rămas fără șef al CA.

Surse din conducerea CEO (acționarul majoritar) arată că, la Minprest, „terenul” este împărțit atât de  bine între cei doi șefi, Gabriel Giorgi (PNL) și Alin Văcaru (PSD), încât nimeni nu mai vrea să facă parte din conducerea societății. Situația este cunoscută la nivelul Directoratului CE Oltenia. „Problema este că acest consiliu se poate întruni și fără să aibă președinte; astfel,  au fost aprobate tot felul de decizii care contravin regulilor stabilite în legislația muncii. În prezent se caută un om care să fie numit președinte al CA, dar nu se  înghesuie nimeni  să-și pună semnătura pe niște documente aprobate anterior de către restul membrilor din consiliu”, spun sursele citate.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad