Numele partenerului îi dictează personalitatea erotică

Te-ai gândit vreodată că numele îi influenţează comportamentul sexual? Ei bine, află cum este în dormitor partenerul tău, cu ajutorul numerologiei!

Nu trebuie decât să calculezi câte vocale există în numele din buletin al partenerului, întrucât acestea influenţează atitudinea bărbatului în dragoste şi comportamentul între aşternuturi. Dacă ajungi la un număr format din două cifre, adună-le şi obţine cifra definitorie a comportamentului partenerului tău.
Mai jos este descrisă semnificaţia fiecărei cifre în parte. Citeşte şi cunoaşte-ţi mai bine partenerul!

Cifra 1

Este de regulă destul de concentrat pe obţinerea plăcerii. Deşi vrea tot timpul să aducă lucruri noi în dormitor şi să facă activitatea sexuală cât mai interesantă, dragostea pentru el este un joc de cucerire, în care adoră să fie cel învingător, dar nu se dă în lături de la a ceda din când în când. E genul de bărbat căruia îi place abordarea directă şi nu prea asociază dragostea şi sexul, fiind bucuros dacă are parte de acţiune, indiferent de denumirea pe care aceasta o poartă.

Cifra 2

E genul care planifică totul în avans şi i-ar plăcea să ştie cum, unde şi când veţi face dragoste. E iubitor şi grijuliu, iar preludiul la el necesită timp pentru sărutări prelungi şi îmbrăţişări. Are nevoie să se simtă iubit şi este un amant foarte senzual!

Cifra 3

Este foarte încrezător în propria persoană şi de aceea te face să te simţi bine în preajma lui. Nu are inhibiţii şi s-ar putea să te facă să roşeşti cu ideile lui trăsnite, simţul umorului şi capacitatea de a nu lua lucurile în serios, scăpându-te de toate temerile legate de subiect. Joaca este esenţială în timpul preludiului pentru el şi spontaneitatea este pe primul loc. Felicitări, ai nimerit un bărbat alături de care nu ai cum să te plictiseşti în dormitor!

Cifra 4

Simte adesea că o relaţie e mai degrabă o luptă continuă şi se străduieşte să o facă să meargă. Încearcă să înţeleagă dorinţele partenerei şi de aceea amână  momentul actului sexual. S-ar putea chiar să crezi că vrea mai degrabă să fiţi prieteni decât iubiţi. Din păcate, nu se poate relaxa dacă nu are parte de siguranţă, iar apropierea ce aduce mai degrabă a relaţie de prietenie îi dă încrederea că nu îţi vei face bagajele a doua zi. În ceea ce priveşte preludiul, nu îşi asumă riscuri, iar acesta nu este neapărat un lucru rău, având în vedere că metodele tradiţionale sunt testate şi confirmate de generaţii întregi.

Cifra 5

Este aventuros şi îi place adrenalina, iar în dormitor este la fel de năzdravan. Îi place să încerce absolut orice i-ar putea îmbunătăţi relaţia cu partenerul de viaţă. Spontaneitatea îl caracterizează şi nu îi plac oamenii care îl încetinesc, aşa că pregăteşte-te pentru o cursă ameţitoare alături de un partener cu atitudine.

Cifra 6

Romantismul, dragostea şi dorinţa carnală nu au înţelesuri diferite pentru el, dar apreciază o atmosferă cu muzică senzuală, lumina difuză şi tot tacâmul pentru o seară în doi. Preludiul prelung este important pentru el şi sărutările intense sunt preferatele lui. Sărută-l din cap până în picioare pentru a-l face să uite şi cum îl cheamă.

Cifra 7

E visător şi romantic atunci când se îndrăgosteşte. Sexul nu e doar un act fizic şi de multe ori pare distant, tocmai pentru că nu vrea să se implice într-o legătură superficială şi tinde să testeze terenul, să filosofeze şi să lase tensiunea să se acumuleze între el şi parteneră. Fără o legătură emoţională şi spirituală, sunt slabe şansele ca el să ajungă cu tine între aşternuturi, exceptând situaţiile în care vrea pur şi simplu să scape de presiunea acumulată în timp, caz în care nu-şi va da interesul să îşi expună pasiunile şi gândurile.

Cifra 8

Este un amant enigmatic. Nici nu ştii de unde să-l iei. E ba implicat, ba pasiv, dar îşi doreşte să aibă control complet asupra partenerei de cuplu. Este un tip paradoxal şi nu ştii când să încerci să-l seduci şi când să te laşi curtată. E deschis la orice formă de preludiu şi nu se va opri până nu obţine exact ceea ce îşi doreşte.

Cifra 9

Este un amant exploziv, pasional, îi plac nopţile fierbinţi şi este generos în a îndeplini fanteziile partenerei de cuplu. Pentru el, preludiul constă în crearea unei ambianţe erotice, folosirea unor cuvinte incitante şi un joc permanent al privirilor, ochii partenerei fiind elementul care îl pune pe jar. Este genul de profesor sofisticat, care le ştie pe toate şi te tratează ca şi când ai fi eleva lui. Fii receptivă şi te va răsplăti cu şi mai multă pasiune.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad