Nuntă cu final tragic: socrul mic a murit în timpul petrecerii

La o nuntă din localitatea Motru Sec (comuna Padeș), socrul mic a decedat la scurt timp după ce fiica lui se măritase. Rudele miresei dau vina pe angajații Ambulanței Motru pentru că ambulanța chemată să intervină pentru salvarea gorjeanului a sosit în Motru Sec după două ore.

A decedat la scurt timp după ce își dusese fiica la cununia religioasă. S-a întâmplat în satul Motru Sec din comuna gorjeană Padeș. Nici nu începuse bine petrecerea de nuntă, că bărbatului de 46 de ani i s-a făcut rău și a mers acasă. Cu el a mers și soția sa, dar și alte rude. Bărbatul nu era cunoscut ca suferind de vreo afecțiune gravă. Deși soția și celelalte rude au chemat ambulanța, autospeciala a sosit după două ore, iar medicii nu l-au mai putut salva pe socrul mic. Rudele gorjeanului dau vina pe angajații Serviciului de Ambulanță Motru: „Aveau 30 de kilometri de parcurs. Veneau din Motru. Când am sunat la 112, ni s-a spus că salvarea este la Covrigi, e un sat, și că nu au decât două mașini pe serviciu. Am crezut că va veni repede. Am așteptat mai bine de două ore. Am mai sunat de multe ori la 112 și de la dispecerat ni s-a spus că vor trimite poliția peste noi, dacă mai sunăm ca să anunțăm același caz”, a spus Ricu Șerbănescu, una dintre rudele bărbatului care a decedat.

Mireasa nu a știut că tatăl său a murit

Ca să nu îi strice petrecerea de nuntă, miresei nu i s-a spus că tatăl său a decedat. Tânăra a știut doar că tatăl său a plecat de la nuntă pentru că avea treabă în sat, apoi rudele i-au spus că bărbatul este grav bolnav, niciuna neîndrăznind să îi spună fetei că omul murise. Și mama miresei a ajuns la Spitalul din Baia de Aramă, după ce i s-a făcut rău când a văzut că soțul său a murit. Mireasa a avut un şoc în momentul în care, spre miezul nopţii, rudele au decis să îi spună ce s-a întâmplat. Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj va demara o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat la Motru și care au fost motivele pentru care ambulanța a întârziat.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad