O familie din Scoarța a ajuns în arest după ce a atacat doi polițiști

Un polițist din cadrul Poliției Târgu-Cărbunești a fost lovit cu o bâtă de un bărbat de 45 de ani. Polițistul fusese chemat să pună capăt unui conflict care izbucnise între bărbat și fiul său de 22 de ani. Întreaga familie a sărit să îi bată pe polițiști, după ce le solicitaseră intervenția. Cei trei scandalagii au ajuns în arestul preventiv.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de către S.L.C., de 45 ani, din comuna Scoarţa, despre faptul că are un conflict în familie cu fiul său, S.M.C., de 22 ani. La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti, formată din doi agenţi de poliţie. În timp ce agenţii de poliţie desfăşurau activităţi în vederea aplanării conflictului familial, apelantul S.L.C. a devenit violent şi l-a lovit cu un obiect contondent (bâtă), pe unul dintre agenţii de poliţie, căruia i-a provocat leziuni uşoare la braţul drept. În aceeaşi împrejurare, apelantul, soţia acestuia, S.G., de 48 ani, şi fiul celor doi, S.M.C., de 22 ani, s-au înarmat cu obiecte contondente, ameninţându-i pe cei doi agenţi de poliţie cu acte de violenţă.

A fost nevoie de intervenția altor polițiști

De asemenea, la faţa locului a fost redirecţionată o altă patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti şi grupa de intervenţie din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – I.P.J. Gorj. Cu această ocazie, cei trei suspecţi au fost imobilizaţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti. Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti a dispus reţinerea pe timp de 24 ore a celor trei suspecţi. Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Categoria: Dezvăluiri

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. marin says:

    canibali…Romania in 2013

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. sorin says:

    cum ii cheama pe politisti oare?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad