O gorjeancă foarte cunoscută, în tandreţuri cu o altă femeie

Este invidiată de doamne și dorită de domni pentru formele ei voluptoase. Intră în fiecare dimineață în casele noastre prin intermediul locului ei de muncă. Bărbații întorc capul după ea, iar doamnele și-ar dori să fie la fel de înzestrate de Mama Natură. Este o femeie foarte frumoasă care nu de puține ori a ținut paginile ziarelor sau revistelor cu pictorialele incendiare pe care le-a realizat.
Deși este una dintre cele mai admirate și râvnite femei, Roxana Vancea nu a apărut foarte des în presă la brațului unui bărbat. Chiar dacă ziarele au scris pagini întregi despre frumoasa târgujiancă, viața personală a acesteia a stat departe de paginile tabloidelor. De curând, însă, voluptoasa gorjeancă a apărut într-o fotografie postată pe o pagină de socializare alături de o altă domnișoară, aceasta din urmă fiind îmbrăcată destul de sumar, cu o bluză și niște dresuri foarte sexi.
Alături de fotografie, Roxana a postat și o inimioară (pesemne că ține foarte mult la prietena ei), iar acest lucru a fost imediat speculat de presa centrală.

Categoria: Monden

Tags: ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. costi says:

    Daca toate parasutele orasului au ajuns vedete si voi le ridicati in slavi la fel sunteti si voi un ziar de c…t de mana a treia, de la care cei care-l citesc nu au ce invata,cu respect un fost cititior al ziarului dumneavoastra.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1

  2. dan says:

    m-ati omorat cu-cel mai ravnit burlac,cea mai ravnita femeie…nu stiu cat de ravnita e vaca asta proasta

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad