O interpretă de muzică populară din Gorj urcă pe podium alături de Cosmina Păsărin


Divorțul prin care a trecut recent a făcut-o să se concentreze mai mult asupra carierei sale, iar acest lucru i-a adus doar beneficii pe plan profesional. Chiar dacă muzica ocupă primul loc în viața sa, solista Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” și-a îndreptat atenția și către alte profesii. Astfel că de pe scenă a ajuns în fața camerelor de filmat, în calitate de moderator, iar acum a ajuns chiar pe podium, în calitate de model.

Nu doar vocea, ci și frumusețea cu care natura a înzestrat-o, o ajută foarte mult pe interpreta de muzică populară Mirela Constantin. După ce a reușit să își construiască o carieră muzicală destul de solidă, artista și-a orientat atenția și către alte meserii. Astfel, de câteva luni aceasta moderează propria emisiune folclorică la un post de televiziune local, iar la sfârșitul acestei luni, mai exact pe data de 30 octombrie, va urca și pe podium pentru o prezentare de modă. Este vorba despre un eveniment care se va desfășura la Cluj Napoca și care este dedicat persoanelor cu dizabilități. Mirela Constantin va fi colegă de podium, pentru o seară, cu diverse persoane din domeniul showbiz-ului, printre care și Cosmina Păsărin. „Dragi prieteni! Vă anunţ cu bucurie că voi urca pe podium, pe data de 30 octombrie, la Cluj Napoca, alături de Cosmina Păsărin şi alte vedete mondene, pentru o prezentare de modă în care voi îmbrăca ţinute alese de Alin Gălățescu, de la trei designeri renumiţi din România, unde vom susţine, împreună cu Asociaţia «Open your Heart», persoanele cu dizabilităţi… pentru că frumuseţea nu are limite sau graniţe! Fundaţia «Open your Heart» organizează a doua ediţie Atipic Beauty 2013. Evenimentul constă într-o prezentare de modă cu obiectiv principal schimbarea imaginii persoanelor cu dizabilităţi. Vă aştept în Cluj Napoca, să susţinem acest concept nou faţă de felul în care sunt expuse persoanele cu dizabilităţi. Fiţi şi voi alături de noi!”, le-a transmis interpreta fanilor săi.

A câștigat numeroase premii de-a lungul carierei

Mirela Constantin este originară din județul Vâlcea, orașul Bălcești, și s-a născut pe 12 martie 1987. Primii pași în muzică i-au fost îndrumați de către tatăl său, Ilie Constantin, poliinstrumentist al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. În anul 2005 a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția Flaut. Din palmaresul interpretei fac parte numeroase premii la olimpiadele și concursurile județene și naționale. Printre cele mai mari reușite ale artistei se numără obținerea Marelui Trofeu la Festivalul „Maria Lătărețu”, în anul 2006. În anul 2007, Mirela Constantin a devenit membră a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, acest statut fiind un pas important în ascensiunea solistei. În anul 2009 a absolvit Facultatea de Muzică „Spiru Haret”- secția Pedagogie Muzicală.


Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad