O mie de locuri de muncă după înfiinţarea mall-ului de la Târgu-Jiu

Autorităţile locale de la Târgu Jiu au declarat că își doresc ca la mall-ul ce va fi construit în municipiu să lucreze o mie de persoane.

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că fondul de investiţii sud-african NEPI a încheiat contracte cu mai multe firme şi supermarketuri din România, din domeniul comerţului şi alimentaţiei publice. „Terenul este în partea de sud a oraşului şi s-a mers pe structuri uşoare. Zona nu este una chiar stabilă şi a fost nevoie de un anumit tip de construcţii. Vor fi mai multe tipuri de clădiri, dar cea mai înaltă nu va avea mai mult de un etaj. Vom avea patru săli de cinema cu dotări de ultimă oră, un supermarket, multe firme cunoscute de alimentaţie publică. Se vor aduna la o mie de locuri de muncă: alimentaţie, pază, distribuţie, parcări, transport şi alte activităţi specifice. Lucrările vor începe în septembrie şi termenul de finalizare este aprilie – mai anul viitor. Vrem să avem şi o reţea de transport până acolo şi în acest sens vom achiziţiona 15 autobuze noi. Suntem în faza de licitaţie cu acest proiect”, a declarat Aurel Popescu. Investitorul sud-african a cumpărat pentru construirea mall-ului de la Târgu-Jiu terenuri în suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi.


Categoria: Actualitate

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. flavius says:

  Buna ziua, doresc angajare la acest mall .Unde as putea depune cv . ultumesc frumos

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. costi says:

  unde se pot depune cv ptr.angajare la mall tg jiu?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. brumaru racea viorel manuel says:

  am 25 ani si as dori angajarea la acest mall unde pot afla mai multe detali?multumesc.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad