O minoră din Vladimir a dispărut de acasă

La data de 08.09.2013, orele 22:18, Dispeceratul IPJ Gorj a fost sesizat prin SNUAU 112 de o femeie în vârstă de 63 ani, din comuna Vladimir, judeţul Gorj, despre faptul că în jurul orelor 20:45, nepoata sa, NEGREA ALEXANDRA-ALINA, în vârstă de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său şi până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei : înălţime aproximativ 1,20 m înălţime, greutate 45 kg, păr şaten drept, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui, faţă ovală, ten deschis.
La data plecării minora purta o pereche de pantaloni din stofă de culoare gri, o bluză de culoare roşie, iar în picioare purta pantofi sport, tip adidas, de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre minoră, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (0)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Diana Stefan says:

    Hei,Domino. Sunt prietena cea mai buna a ei, a Alinei,si vreau sa va informez ca a fost gasita dupa ora 00.00 si dusa la o casa de copii,din cauza problemelor GRAVE de acasa.Mai fugise odata in aceeasi zi,de dimineata,si a venit la noi,noi am chemat directorul scolii care a trimis-o acasa.Apoi a disparut din nou,ceva i-a fost zis la telefon de catre tatal ei, ca s-a schimbat la fata dupa si a plecat trista…

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad