O nouă școală postliceală la Târgu-Jiu

Consilierii locali din cadrul Primăriei Târgu-Jiu au aprobat în ședința CL de luna aceasta includerea unei noi școli postliceale în rețeaua școlară a anului școlar 2013-2014. Astfel, cei dornici să urmeze cursurile unei astfel de unități se vor putea înscrise la cursuri.

Consilierii locali au aprobat solicitarea Institutului Universitar din cadrul Universității „Constantin Brâncuși”. Reprezentanții UCB au cerut CL Târgu-Jiu includerea în rețeaua școlară a Școlii Sanitare Postliceale „Hipocrate”. Aceasta are autorizație de funcționare provizorie și are un plan de școlarizare pentru anul școlar 2013-2014 de 120 locuri pentru specializarea „asistent medical generalist”. Și Inspectoratul Școlar Gorj a dat avizul de funcționare acestei noi unități de învățământ care va școlariza tineri din județul Gorj. În municipiul Târgu-Jiu mai există Școala Postliceală Sanitară Omenia (acreditată), Școala Postliceală Sanitară Carol Davila (acreditată provizoriu) și Școala Sanitară de Stat.

Categoria: Social

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. EU says:

  Gresiti!!!!!!!!! Scoala Sanitara Carol Davila este acreditata incepand cu acest an si a inclus alte 4 specializari noi! In prezent este SINGURA scoala acreditata care are cele mai multe specializari!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. RODICA says:

  O AFACERE CARE EXPLOATEAZA PE CEI CARE NU INVATA SI NU AU BACALAUREAT!!!

  Thumb up 2 Thumb down 0

 3. ela says:

  @ EU:
  esti informat gresit
  daca accesezi site-ul edu.ro o sa gasesti exact ce scoli postliceale sanitare din Targu Jiu sunt acreditate si care sunt autorizate
  - Scoala Sanitara Carol Davila este acreditata incepand cu acest an dar este acreditata provizoriu pentru un an scolar

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad