O târgujiancă, în braţele lui Cătălin Cazacu

Este tânără, este frumoasă, vânată de bărbați  și foarte bine înzestrată de Mama Natură. El este un bărbat înalt, brunet, destul de des prezent în presa mondenă  și pe deasupra campion de curse de motociclism, „visul” oricărei domnișoare dornice să se afișeze la brațul unui personaj monden. Cătălin Cazacu și fosta asistentă a matinalilor Răzvan și Dani, Roxana Vancea, căci despre ei este vorba, s-au fotografiat de curând  în ipostaze destul de apropiate.

Vara este sezonul preferat al vedetelor, pentru că își pot petrece timpul liber pe plajă, la mare sau în cluburile de pe litoral. Roxana Vancea se numără printre persoanele publice care preferă să își petreacă weekendurile sau timpul liber pe plajele litoralului românesc. Într-o fotografie postată de curând pe o pagină de socializare, târgujianca apare alături de campionul la curse de motociclism, Cătălin Cazacu, și de Anda Adam. Cei trei sunt împreună pe plajă, la primele ore ale dimineții, și par să se simtă foarte bine. Atmosfera pare atât de relaxată încât Roxana Vancea a renunțat inclusiv la machiaj, pesemne că este obișnuită nu doar cu prezența Andei Adam, ci și cu cea a lui Cătălin.
Dacă Anda Adam preferă să aibă o atitudine detașată, celelalte două personaje din fotografie, respectiv Roxana și Cătălin, par ceva mai apropiați. Poziția corpurilor celor doi ar putea trăda o relație mai apropiată decât cea dintre doi amici.
Dacă la brațul lui Cătăli Cazacu s-au perindat de-a lungul ultimilor ani diverse domnișoare din showbiz-ul românesc, precum Bianca Jurcă, Roxana Vancea nu s-a afișat cu niciun bărbat de când a intrat în peisajul monden, deși presa a scris de nenumărate ori că între ea și fostul său coleg de la Neatza, cameramanul Puberu, ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

A fost elevă la Ecaterina

Roxana Vancea are 23 de ani, s-a născut pe data de 2 iunie 1990, la Târgu Jiu, iar în prezent este profesor de sport la o şcoală generală din Bucureşti.  Târgujianca a terminat cursurile Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar apoi a absolvit cursurile Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. Roxana s-a lansat, în anul 2011, pe post de asistentă tv în cadrul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani», iar din 7 iulie prezintă emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă”, alături de Roxana Ionescu și Pepe.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad