O târgujiancă, în top 3 cu cei mai mari sâni din România

E sexy, e frumoasă, iar formele ei erau admirate de mii de bărbați în fiecare zi, atunci când lucra ca asistentă tv la o emisiune matinală, difuzată de un post de televiziune național. În acest moment este singură, deși foarte mulți domni și-ar dori să o aibă la braț, dar se bucură de un succes foarte mare datorită formelor cu care a înzestrat-o Mama Natură.

Roxana Vancea a fost inclusă de presa centrală într-un top al celor mai voluptoși sâni din showbizz. Astfel, alături de Margherita de la Clejani și de Roxana Nemeș, frumoasa gorjeancă „se bate” pentru titulatura de ,,Zeița sânilor imenși”. Doar două dintre cele trei domnișoare incluse în top au fost înzestrate de Mama Natură, una dintre acestea, respectiv  Margherita de la Clejani a apelat la ajutorul medicului plastician pentru a avea un număr mai mare la sutien.

A făcut senzație la Mamaia

Roxana Vancea este una dintre vedetele cu cei mai mari sâni din showbiz, iar vara aceasta a oferit un adevărat spectacol pe plaja din Mamaia, acolo unde a petrecut câteva zile. Fotografiile incendiare cu șatena au fost publicate în tabloidul CanCan. „E mai fierbinte decât vara, mai savuroasă decât o înghețată gustată pe plajă și mai incitantă decât orice”, scriau jurnaliștii, care au reușit să o surprindă pe focoasa târgujiancă în ipostaze fierbinți.

A învățat la CNET

Roxana Vancea are 23 de ani, s-a născut pe data de 2 iunie 1990, la Târgu Jiu, iar în prezent este profesor de sport la o şcoală generală din Bucureşti.  Târgujianca a terminat cursurile Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar apoi a absolvit cursurile Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. Roxana s-a lansat, în anul 2011, pe post de asistentă tv în cadrul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani», iar pe parcursul acestei veri a prezentat emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă”, alături de Roxana Ionescu și Pepe.

Categoria: Monden

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad