O târgujiancă, invitată să cânte la nunta lui Connect-R

E mică, dar are un mare talent. Vocea ei și talentul cu care a fost înzestrată  au ajutat-o să obțină foarte repede recunoaștere din partea specialiștilor. Iubește muzica, iar acest lucru se vede ori de câte ori urcă pe scenă. A participat la numeroase spectacole și concursuri, iar de fiecare dată s-a bucurat de un succes imens. Antonia Stoian a impresionat săptămâna trecută nu doar juriul emisiunii „Next Star”, ci și o țară întreagă.

La doar 12 ani, Antonia Stoian a reușit să ridice o țară întreagă în picioare în urma prestației din semifinala „Next Star”, o emisiunea difuzată de postul de televiziune național Antena 1. Juriul (format din Maria Cârneci, Pepe, Vasile Moraru, Lora și Connect-R) a fost impresionat  de performanța reușită de micuța elevă a Palatului Copiilor din Târgu Jiu.
Deși emoționată și cu lacrimi în ochi în urma revederii cu mama sa, plecată în Spania de mai bine de doi ani, Antonia a dat dovadă că se poate descurca pe scenă în orice condiții și a interpretat perfect o piesă de muzică populară. Prestația sa a impresionat întregul juriu, dar în special pe Connect-R, artistul făcându-i micuței propunerea ca la nunta sa cu Misha, programată să se desfășoare anul viitor, Antonia să cânte câteva melodii de muzică populară. ,,Ești foarte talentată. M-ai impresionat în seara aceasta! Aș vrea să îți propun ceva. Mi-ar plăcea foarte mult să îmi cânți anul viitor la nuntă. Vorbesc foarte serios, aș vrea să vorbesc cu părinții tăi, ca la nunta mea, la partea de muzică populară, să cânți tu”, i-a spus Connect-R Antoniei.

Connect-R va deveni tată

Connect-R și soția sa, Misha, s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, în studioul de înregistrări, iar de atunci au rămas împreună. Relația a avansat foarte repede, astfel că, după doar două luni, frumoasa blondină a rămas însărcinată. Cei doi au luat hotărârea să se cunune civil, pentru ca fetița lor să se nască într-o familie unită în fața ofițerului stării civile. Evenimentul a fost unul foarte discret și va fi urmat de un botez, respectiv o cununie religioasă, programate anul viitor, imediat după ce micuța va veni pe lume.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad