O târgujiancă, la nunta lui Pitbull


Weekendul trecut a fost unul important pentru luptătorul K1 Ionuț Atodiresei, cunoscut publicului drept Pitbull. Acesta s-a căsătorit religios cu Oana, aleasa inimii lui, iar evenimentul, desfășurat în Capitală, a fost unul cu mare fast, la care au participat sute de invitați, prieteni apropiați și rude ale celor doi. Printre invitații celor doi s-au numărat și târgujianca Ornela Pasăre și soțul acesteia, Marius.

Interpreta de muzică populară Ornela Pasăre și soțul ei, Marius, au participat, weekendul trecut, la nunta prietenului lor, Ionuț, cu Oana. Evenimentul s-a desfășurat la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Pipera și a reunit peste 200 de prieteni ai celor doi. Interpreta de  muzică populară a postat pe pagina sa de socializare o serie de fotografii de la petrecere, în care apare alături de câteva dintre personajele showbiz-ului românesc, printre care dansatorul Cornel Păsat sau solistul Liviu Mititelu. Târgujianca a ales să poarte la petrecere o rochie neagră, lungă, cu dantelă și un decolteu adânc prin care și-a pus în evidență bustul generos cu care Mama Natură a înzestrat-o.

Experiență traumatizantă în vacanță

Ornela și soțul ei, Marius, au ales să își petreacă vacanța de anul acesta în insula Corfu. Cei doi au petrecut 10 zile în Grecia și au avut ocazia să încerce o mulțime de lucruri noi. Printre curiozitățile solistei s-a numărat și una culinară. Ornela a vrut să guste un fruct de cactus și pentru că a fost prima dată când a făcut acest lucru, s-a trezit cu un țep mai mare de un centimetru care i-a rămas înfipt în limbă. „Nu l-am curăţat bine şi un ţep de peste un centimetru mi-a intrat în limbă; era să-l înghit. M-am speriat foarte tare, nu mai spun de durere. Mi l-a scos soţul meu. Am zis că mor în vacanţă. Dacă le cumpăram din piaţă, erau bine curăţate, dar noi le-am luat dintr-o curte”, a spus Ornela Pasăre.


Categoria: Monden

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad