Obiceiurile proaste care îţi distrug relaţiile de cuplu

Suntem oameni, aşadar nu suntem perfecţi. Cu toţii facem greşeli. În timp ce unele nu au consecinţe importante, altele ne pot distruge relaţiile de cuplu fără să ne dăm seama, în special când este un obicei pe care îl repetăm la nesfârşit, fără intenţia de a răni sentimentele celuilalt. Află ce gesturi nu ar trebui să mai faci, dacă nu vrei să ajungi la despărţire.

Eşti prea “lipicioasă”

Este un sentiment frumos să ştii că eşti centrul universului iubitului sau iubitei tale, dar când el sau ea începe să devină cam prea ataşat, începi să simţi că te sufoci. La fel simte şi el dacă tu devii prea dependentă de el, îl suni mereu şi îi trimiţi, mesaje, e-mailuri şi SMS-uri. Este foarte sănătos ca din când în când să petreceţi timp şi separat, pentru a se bucura fiecare de propriile pasiuni şi pentru a-şi satisface propriile nevoi.

Nu mai ai grijă de tine

De multe ori, oamenii care se căsătoresc ajung să se îngraşe împreună. Devin prea comozi şi nu se mai îngrijesc, alte lucruri devenind priorităţile lor. Chiar dacă v-aţi promis dragoste până la sfârşit, la bune şi la rele, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai depui niciun efort odată ce te-ai văzut cu inelul pe deget. Şi acelaşi lucru trebuie să-l faci şi când te afli într-o relaţie serioasă. Probabil el te va iubi oricum, dar asta nu înseamnă că „oricum” poate fi şi neepilată sau cu kilograme în plus.

Îl faci să creadă că nu ai nevoie de el

O relaţie de cuplu nu înseamnă să îţi pierzi independenţa, iar faptul că îi arăţi câteodată că ai nevoie de el nu te face slabă sau vulnerabilă. Celor mai mulţi bărbaţi le place să simtă că iubitele lor au nevoie de ei şi probabil că şi ţie îţi place să ştii că el are nevoie de tine. Dacă îl laşi să creadă opusul, atunci de ce îl mai ţii pe lângă tine?

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad