Olguța îl trimite pe Mititelu pe Extensiv: Cumpără-l, este 6 milioane!


Prin intermediul ziarului pe care l-a fondat, Adrian Mititelu a transmis „o scrisoare deschisă” orașului Craiova, în speță primarului, în care cere să fie lăsat să joace pe stadionul Ion Oblemenco. Olguța Vasilescu i-a răspuns ieri, refuzându-l elegant pe Mititelu.

În ziarul lui Mititelu a apărut un articol intitulat „Scrisoare deschisă către Municipiul Craiova” și semnat Fotbal Club Universitatea Craiova. În care i se strigă ca la ușa cortului primăriței că a fost sprijinită în campania electorală și se mizează pe faptul că stadionul Ion Oblemenco este proprietatea clubului Universitatea. Cel puțin așa rezultă din acest scurt pasaj: „Trăim într-un stat membru al Uniunii Europene, dreptul la proprietate este sacru. Terenurile din incinta complexului “Ion Oblemenco” sunt munca noastră, banii noştri şi avem mare nevoie de ele, nu vă puteţi comporta ca în anii ’50 să ne interziceţi accesul în casa noastră!”

Care investiții?

Scrisoarea lui Mititelu prin care cerea ca echipa sa să se pregătească pe Ion Oblemenco nu a rămas fără ecou. Olguța Vasilescu i-a dat replică pe blogul său. Argumentată cu poze ale stadionului și cantonamentului devastat. „Mititelu susține că a făcut investiții pe stadionul Oblemenco, despre care a ținut să informezi, în mai multe rânduri, cetățenii Craiovei că este casa ori chiar proprietatea lui. Pentru ca lucrurile sa fie clare, anunţăm, pe această cale, că nu mai exista contracte în derulare între Primăria Craiova sau MTS şi vreuna dintre societăţile deţinute de Adrian Mititelu, iar starea “investiţiilor” a fost prezentată de toată presa (ferestre şi uşi smulse din ziduri, toalete şi vestiare distruse, cabluri şi instalaţii de la nocturnă furate etc) … Cunoaştem, de acum, practica lui Adrian Mititelu de a se face proprietar cu forţa pe un bun: închiriază, face “investiţii” (deşi nu poate prezenta documente justificative, iar starea acestor “investiţii” e deplorabilă), apoi revendică bunul în instanţă”, a răspuns Olguța.

„Cum să lași casa pe mâna cuiva care a plecat cu ușile și ferestrele?”

Olguța Vasilescu i-a sugerat lui Mititelu să-și ducă echipa pe stadionul Oblemenco, pentru că nu are de gând să-i mai dea în folosință Oblemenco, atâta timp cât l-a devalizat: „Domnul Mititelu are posibilitatea să închirieze sau să cumpere un alt stadion (inclusiv în Craiova există unul de vânzare cu 6 milioane de euro), dar municipalitatea nu mai poate tolera ca o persoană care a avut în grijă un bun şi l-a devastat, sa îi dea din nou, lui, acest bun. E o chestiune care ţine nu doar de legislatie, dar şi de bunul simţ. Cum să îi laşi casa pe mâna cuiva care, data trecută când l-ai găzduit, ţi-a plecat cu uşile, ferestrele şi instalaţia electrică?“
Firesc, în toată această poveste, Mititelu are un proces pe rol intentat Primăriei pentru dreptul de a folosi stadionul Ion Oblemenco. Sentința se va da astăzi, asta în cazul în care nu va mai apărea o nouă amânare.

CS Universitatea e echipa craiovenilor

În finalul răspunsului adresat lui Mititelu, Olguța Vasilescu a explicat și de ce a înființat o nouă echipă. Pe scurt: pentru a-i reprezenta pe craioveni. „CS Universitatea Craiova nu este echipa mea, nu e echipa FRF, va fi echipa oricărui cetăţean al Craiovei sau suporter care va cumpăra acţiuni sau o va susţine. Iată că se dovedeşte şi faptul că nimeni nu l-a împiedicat pe Adrian Mititelu să îşi înscrie echipa, pentru că ea a fost înscrisă. Problema lui o reprezintă, în continuare, finanţarea şi nu duşmanii pe care îi găseşte la fiecare colţ de stradă, ca să  justifice lipsa resurselor. Rămân la ideea că dacă domnul Mititelu şi-ar fi respectat promisiunea făcută în iarnă şi ar fi cedat majoritatea acţiunilor către suporteri, alţi finantatori, municipalitate şi Consiliul Judeţean, acum nu s-ar fi ajuns în această situaţie. Oricum, îi urez mult succes lui şi echipei sale, aşa cum urez oricărui sportiv care joacă sub culorile Craiovei!”.


Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad