Olimpicii gorjeni, încântați de vizita la Bruxelles

Un număr de 28 de olimpici din județele Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj și Mehedinți au reprezentat România într-o vizită efectuată la Parlamentul European de la Bruxelles. Invitația a venit din partea europarlamentarului PDL, Marian Jean Marinescu, iar elevii au fost încântați de experiență.
Județul Gorj a fost reprezentat de trei dintre olimpicii săi, elevi ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, respectiv Andrei Comăneci, Andrei Mărgeloiu și Adrian Radu. Cei trei olimpici gorjeni au participat la seminarul  cu tema „Viitorul tinerilor în Uniunea Europeană: Educație și oportunități pe piața muncii”, desfășurat în cadrul vizitei; de asemenea, au avut ocazia să discute cu deputați care fac parte din Parlamentul European, dar și să  observe modul de funcționare a instituției. Printre cei pe care  elevii au avut ocazia să îi cunoască s-au numărat și președintele Comisiei pentru Cultură din Parlamentul European, precum și eurodeputații raportori implicați direct în elaborarea reglementărilor privind programele europene pentru educație.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad