Oltenii au deraiat Rapidul!


Noua echipă a Băniei și-a încheiat seria amicalelor cu o victorie împotriva Rapidului. A fost 2-0 pentru Universitatea. Golurile lui Ivan Dragicevic și Andrei Sin au readus bucuria în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, luate cu asalt de craioveni.

Sâmbătă seară, 7.000 de craioveni au invadat Oblemenco pentru a vedea la lucru trupa lui Lincar. Și nu au avut ce regreta: Craiova s-a impus cu 2-0 în amicalul – vedetă din Liga a II-a al acestei veri. După un sfert de oră de joc, atacantul sârb Ivan Dragicevic a finalizat pentru 1-0 un contraatac inițiat de Cârjă și continuat de Ganea. În momentele de final ale întâlnirii, Andrei Sin, intrat după pauză, a urcat scorul la 2-0, în urma unei acțiuni personale.

Lincar a găsit soluția victorioasă

Erik Lincar a folosit următoarea formulă: Irimia – Ljubinkovic, Cârjă, Pătraşcu, I. Stancu – Opriţa, Dragalina, Ad. Ionescu, Cr. Ganea – Dragu, Dragicevic. Au mai intrat: Brac – A. Voinea, Fl. Pârvu, Precup, Bardu, Sin, Vișan.
De partea cealaltă, Sandu Tăbârcă i-a utilizat pe Plopeanu – Voicu, Tinc, Al. Iacob, M. Stoica, Al. Ioniţă, V. Negru, Al. Coman, Doman, Ciolacu, Pancu. Au mai intrat: Mişa, Ad. Grigore, Păun, Fl. Matei, Fl. Lazea, Martin. Întâlnirea de pe stadionul „Ion Oblemenco” a fost condusă la centru de Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi, Mihai Iliescu.

 

Pandurii, omagiaţi pe „Oblemenco”

La pauza jocului dintre Universitatea Craiova și Rapid București, crainicul arenei „Ion Oblemenco” a transmis un mesaj de felicitare din partea craiovenilor pentru inedita performanţă reuşită de formaţia Pandurii Târgu Jiu, care s-a calificat în grupele Europa League. Cei peste 7.000 de spectatori prezenți pe stadion au aplaudat reușita „echipei-surori” gorjene.

Oprița: „Totul se leagă, publicul a scandat Știința!”


Daniel Oprița s-a arătat încântat de atmosfera de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oprița a spus: „A fost un joc frumos, reușit, cu o altă echipă de tradiție, cu Rapid. E important că am reușit să câștigăm, că facem publicul să vină la stadion. Asta ne dorim. A mai trecut timpul și ne-am obișnuit unii cu alții, deja jocul merge mai bine. Publicul a început să scandeze Știința, ceea ce înseamnă că deja se leagă totul”. Atacantul Universității a prefațat și întâlnirea cu Gloria Bistrița, din prima rundă a ligii secunde: „Ne gândim la meciul cu Bistrița. E o echipă care se va bate cu noi la promovare. E un joc foarte important. O echipă care a retrogradat acum, trebuie să avem grijă. Ne batem la promovare și cred că toți știu asta: Craiova nu poate sta în divizia B”.

Lincar: „Noi am fost mai pragmatici!”

Antrenorul Erik Lincar s-a arătat mulțumit de joc și își dorește sprijinul tribunelor și pentru întâlnirile importante ce vor veni în campionat. Erik Lincar a spus: „Ținând cont că sunt două echipe de liga a doua, echipe care-și doresc promovarea în prima ligă, zic eu că a fost un spectacol frumos, lumea cred că a apreciat jocul ambelor echipe. Noi am fost mai pragmatici, deși am ratat cam multe ocazii foarte bune de a înscrie. E îmbucurător că lumea a început să strige Știința, Știința și îi așteptăm și în prima etapă cu Bistrița să vină în număr cât mai mare să ne susțină”.


Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad