Oltenii sunt optimiști înaintea jocului naţionalei

Cârţu, Badea, dar şi olteanul „adoptat” Erik Lincar consideră că naționala lui Pițurcă se va impune în duelul cu Ungaria de mâine.

Sorin Cârțu apreciază că publicul va juca un rol esențial în partida de astăzi: „Eu zic că vom câștiga. E un meci în care nu ai voie să pierzi. Vor fi 55.000 de oameni în tribune, nu au voie să plece umiliți de la stadion. Mâine nu este un meci al antrenorului, ci al jucătorilor. Toți își vor da examenul de maturitate“, a spus Cârțu. Lincar e de părere că meciul cu Turcia va fi mai dificil decât cel cu Ungaria: „Vineri seară, jucătorii care vor intra trebuie să fie concentrați sută la sută. Ungaria este o echipă organizată, care are mulți jucători care evoluează în Vest. Dar nu cred că vor putea face față presiunii. Naționala noastră va câștiga. Mie mi-e mai teamă de meciul cu Turcia, mai ales că a revenit Fatih Terim, un antrenor foarte valoros“. Badea a venit cu concluzia: „Mâine suntem toți suporteri ai naționalei. Avem două variante: ori câștigăm, ori câștigăm!“

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad