Opt lucruri sexy pe care bărbaţii le observă la femei

Chiar dacă impresia generală este că specia masculină judecă superficial aspectul fizic al femeilor şi se limitează doar la câteva atuuri esenţiale (sâni, fund, picioare), iată că, de fapt, lucrurile sunt mai profunde de atât.

Astfel, iată opt lucruri sexy pe care bărbaţii le observă la femei:

1. Ochii – Nu vă gândiţi la rimel sau creionul negru ce-i conturează perfect. Vorbim doar despre ochi, în toată frumuseţea lor naturală. O privire seducătoare poate să înmoaie genunchii oricărui mascul.

2. Pistruii – Foarte multe femei încearcă să-i ascundă, când de fapt bărbaţii îi consideră adorabili. Până la urmă sunt un fel de tatuaje naturale, nu?
3. Umerii goi – Pur şi simplu sunt foarte sexy, iar bărbaţii sunt primii care observă acest lucru.

4. Încrederea – Cu cât o femeie este mai sigură pe ea şi încrezătoare în corpul ei, cu atât ea va fi mai plăcută de bărbaţi. Aşadar, nu vă mai gândţi tot timpul la cum arătaţi şi pur şi simplu simţiţi-vă confortabil în corpul vostru.

5. Buzele – Cu ele sărutăm, deci mai mult ca sigur sunt privite ca fiind foarte incitante.

6. Simţul umorului – Femeile plac foarte tare bărbaţii care le fac să râdă, deci de ce lucrurile nu ar sta la fel şi invers?

7. Curbele – Care mai este rostul şoldurilor, dacă sunteţi atât de slabe încât nu aveţi?

8. Zâmbetul – Buzele incită, dar şi zâmbetul la fel. Acesta poate fi mult mai puternic decât vă imaginaţi.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad