Pandurii, Condescu, echipa de suflet de la sindicate și cohorta de șefi ai administrației de județ, în Israel!

-Cazați pe malul Mediteranei
-La Zidul Plângerii

Marin Condescu este înconjurat la Tel Aviv de șefi ai administrației județului, apropriați lideri de sindicat și-un alai de ziariști acreditați. Interesant este că în țară, mai exact în sistemul energetic, situația este tensionată privind intenția de demitere a lui Marin Condescu din funcția de șef al CA de la club dar nu pare să preocupe șefimea CS Pandurii, cu atât mai puțin pe liderul FNME. Tot „stafful” poate fi „găsit” la Mediterană, într-un hotel de patru stele, fie la Zidul Plângerii.

Din ultimele date aflăm că preocupați spiritual nu au fost decât ziariștii. Ei nu au scăpat ocazia să meargă la Zidul Plângerii din Ierusalim unde și-au lăsat obiecte personale și s-au rugat pentru ca dorințele lor să se împlinească.

Pe paginile de facebook ale căror proprietari însoțesc Pandurii în aceste zile, au apărut poze pline de ….veselie. Șefi ai administrației locale par de-a dreptul fericiți de locul în care se află, fie în avion, fie în Țara Sfântă, alături de colegi. În plus, alți peste 10  sindicaliști ai FNME, practic, echipa de suflet a lui Condescu, printre care  Constantin Mitrescu, Viorel Temelescu, Marin Golea și Dumitru Pârvulescu, încheie lista fanilor Pandurii din  trupa veselă de la Gorj.

Cinci locuri / asociat și un loc pentru secretara care se ocupă de … protocol

Din câte am aflat, cei patru asociați ai CS Pandurii, printre care Primăria Târgu Jiu și Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO), au avut dreptul la câte cinci locuri în delegația spre Israel. Nu se cunosc detaliile financiare, cert este că mulți dintre delegați și-au luat și soțiile sau frații  la meciul dintre Pandurii şi Hapoel. De asemenea, delegația sindicală a avut loc și pentru secretara aferentă a șefului USMO – Marin Condescu, cu dublă responsabilitate, Dana Bejat, responsabilă în mod oficial cu protocolul la CS Pandurii… Cu o oarecare logică, liderul FNME și al USMO, Marin Condescu, nu și-a uitat nici prietenul de la Cartel –Alfa sau, mai exact, de la fantoma sindicatelor de la Cartel Alfa, Pompiliu Popete, tatăl fotbalistului Florin Popete.

Șefii de la AJOFM, ISJ, CJ și municipalitate, în Țara Sfântă

La Tel Aviv au mers și șefi ai administrației județului, chiar dacă nu fac parte din instituțiile publice asociate la Clubul Pandurii.  Este vorba despre Romeo Chiriac, directorul Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Ion Ișfan, inspectorul șef al Inspectoratului Județean Școlar și vicepreședintele Consiliului Județean, Ciprian Florescu. De asemenea, de la municipalitate a fost delegat în această „misiune” și directorul de achiziții, Raul Chiriac.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gorjanul says:

  BRAVO LOR.Avionul tot era platit pentru 130 de locuri.Sa mai mergeti ca purtati noroc echipei.Bafta pe mai departe!

  Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 4

 2. gaby says:

  Bravo Pandurii TG-JIU…Regina Olteniei…

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. galeria says:

  HAI PANDURIIIIIIIII!
  au avut si ei galerie. ce e rau in asta? au mers pe bani furati? daca da, e rau. daca nu, e bine ca sustin echipa.
  HAI PANDURIIIIIII!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. petre says:

  N-ai pierdut ocazia sa mai zici ceva de “bine” dusmanilor sefilor tai. Probabil sunt foarte multumiti de tine. Felicitari, iti meriti salariul incasat!

  Thumb up 4 Thumb down 3

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad