„Pandurii este o echipă care mai poate furniza surprize”

Chiar dacă au debutat cu o înfrângere (0-1 cu Dnepr), Pandurii sunt decişi să meargă până la capăt în grupele Europa League. Aceasta este şi părerea reputatului antrenor spaniol Juande Ramos, şeful băncii tehnice a formaţiei ucrainiene Dnepropetrovsk.

După eşecul chiar la debutul în Liga Europa, dar în compania unui adversar extrem de valoros, tehnicianul pandurilor, Cristi Pustai, pare să fi rămas totuşi cu un gust amar. Pustai este convins că formaţia sa se putea descurca mai bine în disputa de la Cluj, cu Dnepr Dnepropetrovsk: „Puteam să facem puţin mai mult, dar din păcate am luat gol la fază fixă. De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Este o înfrângere cu un gust mult mai amar, deoarece am impresia că puteam face mai mult. Am întâlnit o echipă puternică, dar acţiunile lor din prima repriză au venit pe greşelile noastre. Dacă intram cu 0-0 la pauză era altceva. Trebuie să învăţăm din această înfrângere. Toate meciurile sunt grele, dar noi în deplasare jucăm bine. Nu l-am avut pe Matulevicius în această seară şi nu am avut forţă de pătrundere”, crede antrenorul de la Pandurii. Şi preşedintele C. A. al clubului de fotbal gorjean, Marin Condescu, a comentat înfrângerea de la Cluj cu Dnepr. Şeful pandurilor regretă şi el rezultatul consemnat şi nu renunţă la visul de a aduna în continuare ceva puncte în grupa E a Ligii Europa: „Este o anumită tristeţe, nu găsim acum argumente. E primul meci din cele şase. Am întâlnit o echipa bună, dar puteam obţine un rezultat favorabil dacă fiecare ar fi fost mai atent la ce se joacă. La ultima faza a lui Ciucur, dacă nu s-ar fi încăpăţânat el, care ne-a calificat din doua faze similare, puteam să scoatem un egal poate nemeritat, dar era egal. Acum mai sunt 5 meciuri, vedem ce vom face. Am observat că ne-am descurcat foarte bine în deplasare. După debutul ăsta trebuie să începem să jucăm și altceva, fără teamă. N-avem ce să pierdem, am atins anumite performanţe pe care nici nu visam să le atingem. Mai sunt încă două meciuri pe care le vom juca la Cluj şi vom încerca să obţinem şi victorii. Este o anumită tristeţe, dar ar fi o tâmpenie să fim supăraţi acum pe jucători sau pe antrenori”, a declarat Condescu.

Vlad: „Să mergem în primăvara europeană, alături de Pandurii”  

Fostul pandur Alexandru Vlad, actualul fundaş al echipei Dnepr Dnepropetrovsk, îşi doreşte calificarea în primăvara europeană cu formaţia ucraineană de pe locul I în grupă. După meciul susţinut chiar împotriva fostei sale echipe, Vlad nu uită nici de Pandurii, pe care o vrea pe locul secund la finele disputelor din grupă: „Sunt fericit că am reuşit să câştigăm. A fost un meci special pentru mine, dar am trecut cu bine peste tracul avut. Sper să joc din ce în ce mai bine la Dnepr. Ne dorim să mergem în primăvara europeană, de preferat alături de Pandurii. Le-am spus colegilor mei că Pandurii este o echipă bună, arţăgoasă”.

Ramos: „Pandurii este o echipă bună, am avut mult de muncit…”

După victoria obţinută de echipa sa în fata pandurilor, spaniolul Juande Ramos speră la un drum cât mai lung în Europa League cu FC Dnepr. Tehnicianul formaţiei ucrainieniene nu subestiemază însă deloc Pandurii, pe care o vede capabilă să furnizeze rezultate surprinzătoare în cupele europene: „A fost o partidă interestantă. Pandurii este o echipă bună, am avut mult de muncit, dar atacanţii noştri şi-au făcut treaba. Deşi am obţinut şi noi o primă victorie în deplasare, este o grupă echilibrată, iar Fiorentina este marea favorită. Noi, Pacos Ferreira şi Pandurii ne vom lupta pentru locul doi. Este abia începutul în grupă, Pandurii este o echipă care mai poate furniza surprize în meciurile viitoare. După cum s-au comportat până acum, e clar că vor merge până la capăt, nu au nimic de pierdut. Fiecare echipă din această grupă îşi va apăra şansele ei”, a comentat Ramos.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad