Pandurii, îngenunchiată de Dnepr

Pandurii Târgu Jiu – Dnepr Dnepropetrovsk 0-1 (0-1)
Stadion: Cluj Arena, spectatori: 8.500
Pandurii: Stanca – Ungurușan (min. 75 Paulinho), Christou, da Silva, Momcilovic – Anton, Breeveld (min. 64 Distefano) – Buleică, Eric, Nicoară (min. 55 Ciucur) – Adrovic. Antrenor: Cristi Pustai.
Cartonașe galbene: da Silva (min. 13), Ungurușan (min. 15), Adrovic (min. 71), Ciucur (min. 78), Paulinho (min. 86)
Dnepr: Boyko – Fedetskiy, Mazuch, Cheberyachko, Vlad – Bruno Gama (min. 46 Seleznyov), Rotan, Kankava, Konoiplyanka (min. 85 Shakhov) – Zozulya (min. 88 Kulakov), Matheus. Antrenor: Juande Ramos.
Cartonașe galbene: Rotan (min. 30), Shakhov (min. 93)
Arbitri: Sascha Alexander Kever – Raffael Zander, Devis Lucio Dettamanti. Adiționali: Sascha Amhof, Pascal Erlachner.

Primul meci din grupele Europa League pentru Pandurii nu a fost deosebit de celelalte meciuri jucate de gorjeni pe Cluj Arena. Trupa lui Cristi Pustai nu s-a făcut de râs, a fost curajoasă pe alocuri, dar forța ucrainienilor a fost superioară, la fel și lotul, iar victoria a surâs oaspeților.

Firul meciului:
Min. 1: Dnepr Dnepropetrovsk a avut lovitura de start și primele acțiuni ale meciului.
Min. 4: Fostul pandur Alexandru Vlad a fost primul care a încercat poarta lui Stanca, dar șutul său de la 27 de metri a trecut mult peste poartă.
Min. 6: Adrovic a forțat pătrunderea frontală, dar l-a faultat pe portarul Boyko.
Min. 8: Matheus a reluat cu capul de la colțul scurt prin fața porții, dar mingea a ieșit afară după un corner executat de Konoplyanka.
Min. 9: Șutul lui Breeveld de la 20 de metri a trecut peste buturi.
Min. 16: Rotan a executat o lovitură liberă foarte periculos, la colțul lung, Stanca a avut o ezitare dar a reținut de la picioarele lui Cheberyachko.
Min. 17: Buleică a trimis un trasor din interiorul careului, dar mingea a trecut peste bara transversală.
Min. 25: Momcilovic a centrat în forță în fața porții, dar Adrovic nu a ajuns la minge și aceasta a ajuns în brațele lui Boyko.
Min. 29: Pasa filtrantă a lui Eric pentru Adrovic a fost intuită de Fedetskiy și acesta a respins din fața muntenegreanului la o fază periculoasă pentru poarta lui Boyko.
Min. 38: GOL DNEPR!!! Konoplyanka a executat un corner, iar Rotan a reluat din doar 3 metri.
Min. 40: Ungurușan a scos de pe linia porții o minge trimisă de Matheus, care îl driblase și pe portarul Pandurilor, Stanca.
Min. 44: Eric l-a găsit bine pe Nicoară, acesta a centrat în fața porții pentru Adrovic, dar Boyko a întins o mână și a respins din fața muntenegreanului din atacul Pandurilor.
Min. 50: Pandurii a început ceva mai îndrăzneț repriza secundă, dar fără a pune în pericol poarta lui Boyko.
Min. 55: Momcilovic a fost deschis bine pe stânga de Nicoară, a centrat bine, dar Boyko i-a luat fața lui Adrovic.
Min. 61: Kankava a șutat puternic la colțul lung, Stanca a respins, iar apoi portarul pandurilor a reținut un nou șut de pe 16 metri al lui Konoplyanka.
Min. 72: Buleică a scăpat pe partea dreaptă, a șutat la colțul lung dar mingea s-a scurs puțin pe lângă poarta celor de la Dnepr.
Min. 73: Matheus a ratat o ocazie cât roata carului, acesta trimițând pe lângă poarta goală din doar 6 metri.
Min. 80: Konoplyanka și Zozulya au semănat panică în careul pandur, dar gorjenii au scăpat cu bine dintr-o situație delicată.
Min. 86: Adrovic a preluat pe piept și apoi a încercat o reluare spectaculoasă din 6 metri, dar execuția nu i-a reușit și tabela a rămas nemodificată.
Min. 91: Seleznyov a scăpat singur cu Stanca, a încercat să-l lobeze pe portarul gorjenilor, dar mingea a ocolit poarta.
Min. 93: Ciucur a avut golul egalării în bocanc, dar Boyko a reținut și meciul s-a încheiat cu victoria oaspeților.

Categoria: SportUltima oră

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad