Pandurii s-au întors acasă

Miercuri seară, Pandurii a jucat și ultimul meci de pregătire al verii, în compania ETO Gyor, campioana Ungariei, trupa lui Pustai terminând învingătoare cu scorul de 1-0 la finalul a 90 de minute. Singura reuşită a Pandurilor a fost opera lui Matulevicius în finalul primei reprize. Din păcate, partida desfăşurată în Ungaria a început cât se poate de prost pentru gorjeni, Cornel Predescu suferind o accidentare destul de gravă în primele minute, mijlocașul fiind suspect de ruptură de ligamente la genunchiul stâng. Nici cel care l-a înlocuit, Claudiu Voiculeţ, nu a fost ocolit de ghinion, mijlocaşul fiind scos de pe teren până la finalul primei reprize din cauza unei accidentări uşoare.

Învingători regulamentar, învinşi în „prelungiri”

După terminarea celor 90 de minute dintre Pandurii şi Gyor, tehnicienii ambelor echipe au decis să continue cu încă două reprize de câte 15 minute, moment în care antrenorul Cristi Pustai a mers pe mâna rezervelor, iar ungurii au marcat de două ori, prin Koltai și Nicorec. Odată cu desfăşurarea ultimul amical din acest stagiu al verii, Pandurii a revenit în țară, la Târgu Jiu, pregătind acum debutul de sezon ceva mai devreme decât se așteptau, după ce conducerea UEFA a modificat programarea partidelor din preliminariile Europa League.

Primele pierderi

Din păcate, stagiul de pregătire susţinut în străinătate de Pandurii a avut un preţ de plătit pentru unii dintre componenţii echipei de fotbal gorjene. Nu mai puţin de 3 jucători importanţi resimt acum probleme medicale datorită accidentărilor: „Pleaşcă este accidentat, i s-a umflat din nou genunchiul şi sperăm să nu fie ceva foarte serios şi de durată. La Predescu este mai serios, din câte am înţeles, 2 luni de zile se pare că nu va putea să joace. Dacă avem noroc ca cei doi să nu aibă o accidentare mai lungă, sunt mulţumit. Dacă nu, va trebui să găsim soluţii de înlocuire. Pe dreapta, unde eram acoperiţi, acum ne punem semne de întrebare. Sper ca accidentarea lui Voiculeţ să nu fie una de durată”, şi-a arătat îngrijorarea chiar conducătorul Pandurilor, Marin Condescu.

Voiculeţ ar putea rata un transfer

Din nefericire pentru Claudiu Voiculeţ, accidentarea suferită la ultimul meci de pregătire, cu Gyor, s-ar putea solda cu ratarea unui transfer pentru mijlocaşul pandur. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de către conducerea grupării de fotbal gorjene: „Aveam şi o ofertă de vânzare care poate pica dacă este accidentat. Oferta e de la răsărit şi că dacă Voiculeţ are o ofertă serioasă, o să-l lăsăm să plece. Există o ofertă momentan, dar ea va trebui concretizată. În orice caz, nu vor pleca şi Voiculeţ, şi Nistor. Va pleca doar unul din ei”, a declarat preşedintele C. A. al clubului Pandurii, Marin Condescu.

 

Am vorbit cu domnul Pustai, sper ca echipa să se prezinte bine în noul sezon, că nu are altă şansă.
Marin Condescu, preşedinte C. A. Pandurii Târgu Jiu

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad